THE POWER OF AUDIO

 

EPOS ontwerpt, produceert en verkoopt hoogwaardige audio- en video-oplossingen voor zakelijke professionals over de hele wereld. Op grond van tientallen jaren psycho-akoestisch onderzoek ontwerpt EPOS met behulp van unieke algoritmes audio- en video-oplossingen die de beste condities voor het brein scheppen. Dit stelt professionele gebruikers in staat om zonder grote inspanningen effectiever en geconcentreerder met elkaar te communiceren en samen te werken.

 

EPOS – eigendom van de Demant Group, wereldwijd marktleider voor audiotechnologie in de gezondheidszorg – is gevestigd in het Deense Kopenhagen en bouwt voort op meer dan 115 jaar audio-expertise. Het merk is wereldwijd actief en heeft kantoren en partners in meer dan 60 landen.

 

Ga direct naar:

 

- IMPACT lijn: Ontdek de nieuwe IMPACT 700 en 800

EPOS BrainAdapt™ 

- EPOS videoconferencing promoties

- Word partner van EPOS en profiteer

- Winactie: Maak kans op uw eigen IMPACT headset

Handige overview: alle informatie in 1 Sheet!


 

MAAK KENNIS MET DE IMPACT LIJN

 

EPOS introduceerde op de ISE de IMPACT 800 en kondigde de komst van de IMPACT 700 aan.Beide series zijn nu beschikbaar Met deze uitbreiding van de IMPACT lijn is er voor ieder type gebruiker een model wat past bij de werkzaamheden.

 

IMPACT 700

 

De IMPACT 700 is een perfecte headset voor callcenter-medewerkers. De stem van de agents zal zeer helder overkomen omdat de headset een rijk, natuurlijk geluid levert, ongeacht het niveau van achtergrondgeluid. Drie digitale microfoons, gebouwd op EPOS BrainAdapt™, bieden toonaangevende spraakopname zodat uw agenten gehoord kunnen worden. Dat komt de klanttevredenheid zeker ten goede.

 
De agents zelf zullen blij zijn met het design en het draag comfort. Het lichtgewicht ontwerp en zachte oorkussens van traagschuim zorgen voor een goed draagcomfort  waardoor de headset de hele dag gedragen kan worden. De headset helpt gebruikers productief te blijven en het gaat vermoeidheid tegen.
De ergonomische gesprekscontroller is handig onder de headset geplaatst. Dankzij de slimme functies voor het dempen en opheffen van het geluid door middel van intuïtieve bewegingen kunnen agents meer gesprekken efficiënter afhandelen. De IMPACT 700 is compatibel met toonaangevende contact center platforms en UC-providers en is een eenvoudige plug-and-play oplossing.

 

Bekijk hier de factsheet

Bestel direct op Quecom

 

 

IMPACT 800

De IMPACT 800 serie behoort tot een nieuwe generatie headsets speciaal voor de kantoormedewerker in een open office. Door de toepassing van EPOS BrainAdapt™, toonaangevende Voice-Pickup door EPOS AI™, en adaptive ANC verbetert de concentratie, zelfs tijdens het multitasken. Hierdoor is er sprake van een hogere efficiëntie.

 

De gebruiker is goed verstaanbaar, ongeacht het niveau van achtergrondgeluid en krijgt super wideband audio voor een natuurlijk geluid. Door de intuïtieve bediening, de slimme functies en een lichtgewicht ontwerp ervaart de medewerker een hoog gebruikersgemak en een prima draagcomfort waardoor de headset de hele dag door zonder probleem gebruikt kan worden.

 

Bekijk hier de factsheet 

Bestel direct in Quecom

 

 

IMPACT 1000

De IMPACT 1000 is de nieuwste Bluetooth® headset-oplossing op basis van EPOS BrainAdapt™-technologie. De headset is bij uitstek geschikt voor de flexibele medewerker in een open kantooromgeving die de ruimte nodig heeft om handsfree te praten op de werkplek.

 

De IMPACT 1000 gaat hersen-vermoeidheid tegen, mede dankzij de hybride adaptieve Active Noise Cancelling (ANC)-microfoon, terwijl de toonaangevende voice pick-up van EPOS AI™ zorgt dat de boodschap goed overkomt.

 

Bekijk hier de factsheet  

Bestel direct in Quecom

 

 

 


 

 

EPOS BrainAdapt™ uitgelegd

 

EPOS differentieert zich in de markt door de eigen EPOS BrainAdapt™-technologie. Zij biedt oplossingen waarvan wetenschappelijk is bewezen dat de gebruikers minder inspanning ervaren tijdens het luisteren. EPOS BrainAdapt™ zorgt voor meer focus en een betere concentratie en zodoende voor een hogere productiviteit.

Lees verder over EPOS BrainAdapt

 


UITGELICHTE VIDEO CONFERENCING PROMOTIES VAN EPOS

 

EPOS EXPAND 3T CORE

 

High-definition videobar voor Microsoft Teams Rooms op Android™ voor het slimme kantoor van vandaag. Neem deel aan vergaderingen met slechts één aanraking en geniet van een volledige Microsoft Teams-ervaring.

 

Wordt geleverd zonder speakerphone, zodat je vrij bent om te kiezen tussen EPOS EXPAND 80T of EXPAND 30T.

 

Bekijk de scherpe inkoopprijs in Quecom

 

EPOS EXPAND Vision 3T 

 

Alles-in-één video-oplossing voor Microsoft Teams Rooms op Android™ voor het slimme kantoor van vandaag.

 

Neem deel aan vergaderingen met slechts één aanraking en geniet van een volledige Microsoft Teams-ervaring. Verbeter de samenwerking met Full HD-video, uitzonderlijke spraakverstaanbaarheid en ruisonderdrukking - mogelijk gemaakt door EPOS AI™.

 

Bekijk de scherpe inkoopprijs in Quecom

EPOS EXPAND Vision 3T BUNDEL

 

Alles-in-één videosamenwerkingsbundel voor Microsoft Teams Rooms op Android™ voor de hybride werknemer van vandaag. Eenvoudig te installeren.

 

Geniet van superieure video en geluid die u dichter bij uw collega's brengen, of u nu op afstand of op kantoor werkt. Ontworpen met unieke algoritmen en akoestiek die de hersenen helpen oriënteren en focussen in hybride vergaderingen. Mogelijk gemaakt door EPOS AI™. 

 

Bekijk de scherpe inkoopprijs in Quecom

 

 

Los van bovenstaande proomoties hebben we ook een aantal EPOS-producten toegevoegd aan onze buitenkansjes-shop.

Zo kunt u nu bijvoorbeeld eeen EXPAND 80 of een selectie van de IMPACT 600 headsets aanschaffen tegen scherpe inkoopprijzen. 

Ga naar de Buitenkansjesshop in Quecom, selecteer EPOS als merk en bekijk alle aanbiedingen.

 


 

WORD PARTNER VAN EPOS EN PROFITEER

 

De rol van de reseller is van groot belang. Uw expertise en passie zijn erg bepalend voor de uiteindelijke keuzes die uw klant maakt.

 

Om u te ondersteunen en te belonen voor uw inzet heeft EPOS een partnerprogramma ontworpen. Het kent drie niveaus: Zilver, Goud en Platina. Afhankelijk van uw omzet, maar ook uw commitment wordt u ingedeeld in één van de niveaus. 

 

Registreer u nu en profiteer als Silver partner direct van bijvoorbeeld dealregistratie, e-learning en speciale prijsondersteuning

 

De voordelen voor EPOS partners  

  • Trainingsaanbod voor uw  verkoop-, product- en marketingteams
  • Blijf geïnformeerd en krijg ondersteuning voor elke fase van het verkoopproces.
  • Bespaar tijd door de producten en de markt vroeg te leren kennen en door de toegang tot marketing-informatie en productmonsters.

Meer informatie over het partnerprogramma

 

Direct naar registratiepagina


WIN-ACTIE:

MAAK KANS OP UW EIGEN EPOS IMPACT headset

 

Vul onderstaand formulier in en maak kans op uw eigen IMPACT headset!

Welke EPOS IMPACT headset zou u willen winnen?:
Heeft u zich al geregistreerd als EPOS -partner?:
Naam:
Bedrijfsnaam:
Functie:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Ik ben geen robot:*
Captcha

 


 

EPOS OVERVIEW:

ALLE INFORMATIE BEREIKBAAR VIA ÉÉN PAGINA

Met de partner overview van EPOS heeft u alle informatie bij de hand. In deze overview vindt u een korte uitleg over de productlijnen ADAPT, IMPACT & EXPAND. Van deze productlijnen kunt u onder andere factsheets, case studies, product video's en how to video's downloaden.

 

Bekijk de EPOS Partner Overview

 

 

 

Your ... Distributor