Yealink heeft diverse promoties en acties lopen die interessant voor u kunnen zijn!

 

- Scherpe prijzen op de UVC84 en UVC30 (Op=Op)

- NFR kennismakingsactie op de nieuwe MVC S40

- NFR kennismakingsactie op Yealink Meetingboard

- Kwantumkorting op Yealink Meetingboard

- Trade-in actie: Lever in en transformeer


 

 

Yealink UVC84

 

De Yealink UVC84, een 4K PTZ-camera ontworpen voor middelgrote en grote ruimtes, levert levensechte communicatie met zijn 4K-camera, Auto framing en geïntegreerde audio.

Met een breed gezichtsveld van 80° en eenvoudige op afstand bedienbare mechanische pan- en tiltfunctie maakt de UVC84 een efficiëntere samenwerking mogelijk. Het biedt ook flexibele installatieopties, waaronder op een conferentietafel, een tv-standaard of een statief, aan de muur, het plafond of bovenop een tv, om aan te passen aan elke professionele vergaderruimte. Dankzij de eenvoudige USB plug-and-play setup is het apparaat direct klaar voor uw vergadering.

 

Bekijk de promotieprijs op Quecom

 

 

Yealink UVC30 Room

UVC30 Room is een eersteklas USB-camera die is ontworpen voor kleine vergaderruimten en bijeenkomsten. Het is USB plug-and-play en geschikt voor verschillende videoconferentieplatforms of -toepassingen met een handige BYOD-ervaring. De 4K-oplossing zorgt voor vloeiende communicatie. Met een groot gezichtsveld van 120° kan iedereen in de ruimte worden gezien zonder dat de positie hoeft te worden aangepast, perfect geschikt voor focus- en kleine vergaderruimten.

 

Yealink UVC30 Desktop

UVC30 Desktop is een UHD 4K Webcam voor de persoonlijke desktop met levendige en uitstekende ervaring, ideaal voor het werken op afstand, open vergadering scenario's, afstandsonderwijs, training, live streaming en telegeneeskunde. Het scherpe beeld en de nauwkeurige kleurweergave van de 4K-camera zorgen voor een levendige face-to-face video vergaderervaring. Instelbare FOV en gezichtsdetectie zorgen voor een perfecte kadrering.

 

Bekijk de promotieprijzen op Quecom


 

 

 

NFR kenningsmakingsactie MVC S40 of Smartvision 40

 

Onlangs heeft Yealink de vidoeconferencing oplossing MVC S40 gelanceerd. De Smartvision 40, onderdeel van deze bundel, is als stand-alone ook los te bestellen. Dit nieuwe product bouwt voort op het succes van de op Windows gebaseerde MVC-serie van vorig jaar en integreert geavanceerde AI-technologie om de hybride vergaderervaring te verbeteren en de kloof tussen virtuele en persoonlijke communicatie te overbruggen. In het persbericht leest u meer over deze oplossing.

 

Om u zelf dit product te laten ervaren én om het goed te kunnen demonstreren aan uw klanten stelt Yealink u in staat om dit product met een aantrekkelijke korting aan te schaffen voor eigen gebruik.

 

Bekijk NFR-prijzen in Quecom

Interesse in deze actie? Neem dan contact op met uw accountmanager.


 

 

 

NFR programma voor Yealink Meeting Board

 

Een aantal nieuwe MB-partners kan met korting een eerste MB65 en een vloerstandaard 650T aanschaffen tegen demo-condities. Dit Meeting Board is voor eigen gebruik en demonstratie doeleinde. Er is een beperkt aantal stuks beschikbaar in het hele kanaal, informeer ons als u interesse heeft, zodat wij uw verzoek bij Yealink weg kunnen leggen. 

Bekijk het meetingboard op Quecom.

 

 

Kwantumkorting MeetingBoard

 

Bestelt u meer dan 3 MeetingBoards voor 1 project? Registreer uw aanvraag dan in ORS. Na goedkeuring door Yealink ontvangt u een speciale aankoopprijs voor de MB65. Bovendien ontvangt u een additionele rebate van € 100,00 euro voor elke eenheid. 

 

Bekijk de promotie in Quecom

U vindt op deze pagina ook een MeetngBoard Selling Guide die Yealin kvoo ru opgesteld heeft.


 

 

 

Yealink heeft een MVC G3 Trade in Programma gestart. Klanten die producten hebben van de derde generatie MVC-producten of van vergelijkbare producten van andere merken, kunnen deze nu inwisselen en zo nieuwe generatie-producten terugkopen tegen scherpe prijzen. 

 

Bekijk hier de PDF met meer uitleg.

 


 

Yealink Opportunity Registration System

 

Registreer uw Yealink projecten! Door deze regsitratie kunt u profiteren van extra korting op uw order.Alle infomatie over dit programma staat bij elkaar op een speciale Yealink pagina op Quecom.

 

Log in op Quecom en lees het Yealink ORS-programma

 


Meer informatie nodig over deze acties en promoties of over de producten op zich? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

 

Your ... Distributor