AV


Professionele AV oplossingen

 

Exertis AV is één van de grootste gespecialiseerde importeurs/distributeurs in de Benelux op het gebied van audiovisuele apparatuur voor de professionele, zakelijke en de digital signage markt. Wij helpen onze dealers met een helder advies, optimale kwaliteit, perfecte service en ondersteuning. Deze vooraanstaande positie hebben we weten te bereiken door de overname van Kerèn Presentatiesystemen per november 2019. 

 

Behalve in de Benelux heeft Exertis AV ook vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Zweden, Noorwegen, Denemarken en de Verenigde Staten.

 

Op onze website vindt u onze merken en de producten die we leveren, aangevuld met nieuwsitems betreffende de laatste ontwikkelingen op het gebied van AV apparatuur en evenementen. We verkopen uitsluitend aan dealers.

 

Regelmatig organiseren wij technische trainingen om de apparatuur goed te kunnen installeren en te gebruiken. We houden van recht door zee en gaan ervan uit dat u dat waardeert.

 

Het gehele assortiment is beschikbaar op onze webshop waar u behalve de specificaties ook de actuele voorraden kunt inzien.

Bent u geïnteresseerd om dealer te worden van ons Pro-AV portfolio meld u zich dan aan via deze link.


​Bestellen doet u eenvoudig via ons bestelplatform Quecom!

Heeft u nog geen login voor Quecom, neem dan contact op met onze verkoop binnendienst op telefoonnummer +31 (0) 78 88 00 700 of per e-mail aan sales@exertis.nl.

 


 

Your ... Distributor