Op deze pagina:

- Buitenkansjes: profiteer van scherpe prijzen

- Vraag E-book "Beat Noise met Poly" aan

- Headset trade-in programma

- Agile@Work promotie

- Reseller Experience Programma

- Winactie: Maak kans op uw eigen Poly Voyager Surround 80C of een Voyager Free 60 UC

 

 


 

Bekijk onze Buitenkansjes: Tijdelijke scherpe prijzen op geselecteerde producten

Bent u al bekend met onze Buitenkansjes webshop? Hierin staan producten die we scherp aan kunnen bieden, bijvoorbeeld omdat deze producten End-of-Life zijn of omdat u kunt profiteren van onze grootschalige inkoop. Onlangs zijn er een aantal Noise Cancelling headsets van Poly in deze shop geplaatst.

 

Bekijk deze producten nu op Quecom en doe hier uw voordeel mee!

 

Voor deze scherp geprijsde artikelen geldt op=op. Het is wel mogelijk dat het product daarna nog beschikbaar is tegen een hogere prijs.

Het aanbod en de princing varieert dus. Het regelmatig bezoeken van de Buitenkansjes webshop op Quecom kan zeker de moeite waard zijn!

 


 

Download E-book "Beat Noise met Poly" en maak kans op een Voyager Surround 80 UC of Voyager Free 60+ UC

 

 

Wilt u kans maken op een eigen Poly Voyager Surround 80C of een Voyager Free 60+ UC?
Vul dan enkele gegevens in onderaan deze pagina. U ontvangt dan direct een e-mail met hierin tevens een link naar het E-book "Beat Noise with Poly".

 

Op de rest van de pagina vertellen we u meer over de lopende promoties en acties.

 

 

 

   

 

 


 

Headset Trade-In Program 24 feb 2023 - 31 maart 2024

 

Omdat de samenwerking voor de meeste van uw klanten plaatsvindt via spraak- en 

videogesprekken is het belangrijk dat iedereen kan horen en gehoord kan worden. Dit programma is uw kans om klanten te helpen bij het inruilen van oude headsets tegen innovatieve modellen met de beste Poly-geluidskwaliteit, diverse noise cancelling technologieën en beter draagcomfort.

 

Wanneer uw klanten hun bestaande Poly- en/of niet-Poly-headsets inruilen en upgraden naar een Poly-apparaat uit de onderstaande lijst, ontvangt u korting zodat u ze beter kunt helpen met de overstap naar nieuwere modellen van Poly. De kortingen zijn te verkrijgen op de volgende producten: 

BLACKWIRE 33XX, BLACKWIRE 52XX,  BLACKWIRE 8225,  DA85, ENCORE PRO 510/520, SAVI 7300 / 8400, SAVI 8200 OFFICE, SAVI 8200 UC, SYNC 20, SYNC 40 / 40+, VOYAGER BASE,  VOYAGER 43XX, VOYAGER FOCUS 2 en VOYAGER FREE 60(+) UC.

 

Geldt bij inlevering van headsets van onder andere de volgende merken: Jabra, Logitech, Yealink JPL, Cisco, Lenovo en Poly.

Kijk voor het volledige overzicht (inclusief de hoogte van de trade-in claim per type) op de Poly Portal of vraag hiernaar aan uw Exertis AV accountmanager.


 

AGILE@WORK PROMOTIE 1 mei 2023 - 30 sept 2023

Mis deze kans niet om uw run rate business te laten groeien! Met de gespecificeerde modellen van Blackwire, EncorePro en Savi headsets, Poly Sync speakerphones en DA Series digitale adapters, kunt u betaalbare UC-oplossingen bieden aan klanten met een groot personeelsbestand van kantoorcommunicators.

Deze kantoormedewerkers hebben geen tijd om technische problemen op te lossen. Ze willen goede tools, vaak voor één-op-éen communicatie. De apparaten moeten snel verbinding maken en daarnaast achtergrondgeluid helpen blokkeren.

 

Met de Agile@Work Promotion kunt u eindgebruikers upgraden naar de beste audiokwaliteit in zijn klasse voor optimale communicatie.

Daarom geeft Poly u tot 30 september een extra discount op ieder verkocht product van de volgende modellen: Blackwire 32XX/33XX/52XX & 8225, EncorePro, DA Series, Savi 7300 Office, Savi 8200 Office & UC, Voyager 5200 UC

 

Ga naar de PolyPortal voor meer informatie of vraag hierom bij uw Exertis AV accoutmanager

 


 

RESELLER EXPERIENCE PROGRAM 20 Juni 2023 - 31 Dec 2023

Het Reseller Experience Program stelt resellers in staat om verkopers op kosteneffectieve wijze te voorzien van Poly headset-oplossingen van topkwaliteit. De verkopers kunnen het product ervaren, inclusief het comfort, het design, het gevoel en de audioprestaties in een hybride omgeving. De persoonlijke aanbevelingen van de verkoper kunnen vervolgens eenvoudig worden doorgegeven aan potentiële klanten. Met het Reseller Experience Program komen Poly Partners in aanmerking voor een aanzienlijke korting op Voyager Focus 2 & Voyager Free 60(+) UC producten.

 

Met het Reseller Experience Program kunt u (tijdens de programmaperiode) als partner tot 250 van elk model (mix en match in aanmerking komende SKU’s) Voyager Focus 2 & Voyager Free 60 UC (+) kopen met een incrementele korting bij uw distributeur.

 

Laat de superieure prestaties en mogelijkheden van Poly's headset zien en bied uw organisatie hands-on ervaring door gebruik te maken van het Poly Reseller Experience Program. Dit programma is niet voor wederverkoop (NFR).

 

Ga naar de PolyPortal voor meer informatie of vraag hierom bij uw Exertis AV accoutmanager

 

 Meer weten over Noise Cancelling headsets?

 

Klik hier voor informatie over alle Noise Cancelling headsets van Poly

 

Klik hier voor informatie over de Poly Noise Cancelling technologieën


Ontvang het E-book en maak kans op een Voyager Surround 80 UC of een Voyager Free 60(+) UC

Vul onderstaande gegevens in. U ontvangt daarna direct een e-mail met hierin de link naar het E-Book én u maakt kans op een nieuwe headset van Poly. 

 

Welke headset past het beste bij u? De Poly Voyager Free 60+ UC of de Surround 80 UC?:*
Voornaam:*
Achternaam:*
Bedrijfsnaam:*
E-mailadres:*
Zowel Exertis AV als Poly ontvangen een overzicht van de personen die meedoen met deze winactie. :*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Your ... Distributor