SUPPORT

Onder uw dealer login op Quecom treft u de mogelijkheid aan om RMA's direct in te voeren.
Klik hier om rechtstreeks naar het RMA overzicht te gaan. (Inloggen verplicht)
Een aantal van onze merken verzorgen de afhandeling zelf of door de door hen aangewezen service providers.
Dit zijn onderstaande fabrikanten:
 BenQ Panasonic
 Barco  Philips
Legrand (C2G, Chief, Luxul, Middle Atlantic, Projecta, Vaddio)  Poly
 LG Promethean
  Lifesize

Klik op de naam van de betreffende fabrikant om direct de juiste procedure in te zien.

Your ... Distributor