SUPPORT

Onder uw dealer login treft u de mogelijkheid aan om RMA's direct in te voeren op basis van artikel en/of factuur informatie.
U ziet dan direct de juiste procedure voor het betreffende artikel. Dit doet u eenvoudig via het RMA overzicht.

Klik hier om rechtstreeks naar het RMA overzicht te gaan. (Inloggen verplicht)
Een aantal van onze merken verzorgen de afhandeling zelf of door de door hen aangewezen service providers.
Dit zijn onderstaande fabrikanten:
‚Äč Aten  LG
 BenQ  Lifesize
 Barco  Panasonic
 Canon  Philips
 Konftel  Poly
 Legrand (C2G, Chief, Luxul, Middle Atlantic, Projecta, Vaddio)  Promethean

Klik op de naam van de betreffende fabrikant om direct de juiste procedure in te zien.

Your ... Distributor