OVER ONS


Exertis wereldwijd, onderdeel van DCC

Exertis is een van de grootste en snelst groeiende technologie distributeurs én de merknaam van de technologie divisie van het beursgenoteerde DCC. Met haar vier divisies (LPG, Retail & Oil, Technology en Healthcare) heeft DCC een leidende rol op het gebied van sales, marketing en support service.


Verdeeld over 21 landen opereert Exertis met 4100 medewerkers voor ruim 50.000 klanten op het gebied van retail, e-tail, resellers en telecom. Je vindt Exertis in Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en het Midden-Oosten.

 

Bezoek bijvoorbeeld ook eens:

exertis.com exertis.co.uk
exertis.fr exertis.ie
exertis.se exertis.us
exertis.es exertis.no

 

Exertis AV Benelux

Exertis Benelux is al meer dan 25 jaar actief met kantoren in Nederland en België en realiseert jaar na jaar een consistente omzetgroei. Exertis AV Benelux combineert advies met producten op het gebied van Unified Communication & Collaboration, Pro-AV solutions en Connectivity solutions. De verkoop van onze producten vindt plaats door indirecte kanalen zoals resellers. Daarnaast delen we onze kennis met onze resellers door trainingen, marketing, sales, support, consultancy en logistiek.

 

Partner in technologie

Wij zien onszelf als partner in de zakelijke technologiedistributie. We zijn innovatief en leveren oplossingen voor (bijna) elk vraagstuk. Het onmogelijke mogelijk maken, noemen wij dat. Of in elk geval oplossingen bedenken waar anderen nog niet aan hebben gedacht. Dit doen we onder andere door de combinatie van onze kennis, producten, training en support. Wij leveren niet alleen de beste producten maar bieden ook alles eromheen zodat jij je focus kunt leggen op jouw business. En zo bouwen we graag mee aan jouw succes.

 

Ons merkenportfolio: one-stop shopping

Binnen onze drie productgroepen: Unified Communication & Collaboration, Pro-AV en Network & Control bieden wij de beste merken aan. Wij vinden dat jouw aanbod completer dan ooit moet kunnen zijn en daar heb je maar één partner voor nodig: Exertis AV dus. Onze merkenadviseurs staan voor je klaar om het onmogelijke mogelijk te maken. Op die manier kun je er van op aan dat jouw klanten het beste van het beste krijgen. 

Bekijk hier onze merken.

 

Toegevoegde waarde en meer

Uiteraard zijn de producten die we bieden van groot belang. Hiermee ga je tenslotte aan de slag. Maar daarnaast wil je natuurlijk meer. Een vast team van specialisten, een functionele en overzichtelijke webshop waar je snel je producten kunt bestellen, een logistiek proces dat vlot verloopt, uitgebreide productkennis waardoor je beter en sneller kunt verkopen, support op het gebied van marketing, sales en techniek en het denken in oplossingen.

 

Onze resellers staan sterker

Het mag dan een cliché zijn maar samen sta je écht sterker. Het bundelen van kracht en kennis blijft een stabiele basis waarop je verder kunt bouwen aan succes en vernieuwing. Stel je een ideale wereld voor waar we met elkaar het beste halen uit alle technologie die er voorhanden is? We verwelkomen je graag als reseller. Aanmelden is eenvoudig via deze link.

 

Your ... Distributor