Dit is toch geen werken! met 3 man rondom een laptop?

Op veel tijdelijke locaties zoals bijvoorbeeld een bouwplaats ontbreekt het aan mogelijkheden om content te presenteren op een groot scherm. Vaak is het juist op dit soort plaatsen handig om samen op een screen te kijken.

Bent u als reseller voor uw klant op zoek naar een volwaardig robuust groot scherm voor presentaties en samenwerksessies? Wij hebben voor u een 86" touchscreen dat tegen een stootje kan, op voorraad én tegen een zeer scherpe prijs!

Christ-Jan Beljaars zegt hierover "Dit scherm is goed te gebruiken in een bouwkeet op locatie of in een werkplaats waar meer eisen aan de degelijkheid van een scherm worden gesteld. Sluit een laptop aan en de gebruiker beschikt over een groot scherm waarop bijvoorbeeld bouwtekeningen goed zichtbaar zijn. Door het scherm te voorzien van een BYOD-videoconferencing oplossing heeft uw klant tevens een online vergaderoptie."

Meer weten? Neem contact op met Exertis AV of direct met iemand van ons salesteam zoals Paul Stoop Ronald Hartsink Guido van Voorst Jo Claes Sven Wensveen Norbert Bakker of Anoushka Termote

hashtagAl klant bij Exertis AV? Bekijk dit product op Quecom


Nog geen inlog? Neem dan contact met ons op.

Your ... Distributor