Lenovo en Exertis AV helpen u en uw klanten met Smart Collaboration-producten

 

Lenovo is de grootste pc-verkoper ter wereld, maar de vergaderruimtetechnologie van dit bedrijf is ook van hoog niveau. De aanwezige kennis en ervaring zorgen voor een goede pc-kracht in vergaderruimtes.

 

Binnen de ThinkSmart collaboration tools wordt de bewezen computerkwaliteit gecombineerd met de mogelijkheden van platformen zoals Teams, Zoom en Google Meet. De oplossingen hebben een lange levensduur en een zeer goede beveiliging.

 


BLIKSEMACTIE: de ThinkSmart Core + Controller Kit

Alleen bij Exertis AV: scherpe kortingen op de ThinkSmart Core + Controller kit! (tot 30 september 2023)

 

Tot 30 september kunt u bij Exertis AV profiteren van een bliksem-actie op de ThinkSmart Core + Controller kit voor MTR. Deze opstelling is ideaal voor ruimtes die al over A/V-technologie beschikken. De kit bevat de ThinkSmart Core, een computerapparaat gebouwd op het Intel vPro®-platform en gecertificeerd voor Microsoft Teams, een Controller-display, Premier Support en onze ThinkSmart Manager Premium-software, voor beheer op afstand, implementatie en meer.

 

Bekijk uw zeer scherpe prijs in Quecom

 


 

Probeer de Lenovo Smart Collaboration oplossingen zonder risico

 

 

Wilt u de videoconferentie-oplossingen van Lenovo aanschaffen? Door het geld-terug-garantie programma loopt u geen risico in het geval de producten u of uw klant niet bevallen. Bekijk via deze link de voorwaarden voor een eventuele retourzending.

 


ThinkSmart One, een all-in-one meeting bar

 

Lenovo is terecht trots op de nieuwe All-in-One UCC room solution ThinkSmart One. Niet voor niets is deze oplossing op de ISE beloond met een beursaward door rAVe.

 De ThinkSmart One is de eerste op Windows gebaseerde all-in-one meeting bar en een goede oplossing voor de kleine en middelgrote vergaderruimtes. Natuurlijk kunt u rekenen op een hoge-resolutiecamera met een breed gezichtsveld, een uitstekend geluid en de 8 microphone arrays zorgen voor echo- en noise cancellation.  De ThinkSmart One is gecertificeerd voor Teams of Zoom en voorgeladen met ThinkSmart Manager software1. Hij is uitgerust met 11e generatie Intel® Core™ vPro™ processors en Intel® Iris® Xe graphics voor samenwerking op hoog niveau.

 

Bovendien kunt u met de intuïtieve ThinkSmart Controller, een 10,1 inch, 10-punts HD-touchscreen met anti-glans en anti-vingerafdrukcoating, met één aanraking deelnemen aan efficiënte en productieve vergaderingen.

 

Bekijk hier de introductievideo gemaakt op de ISE voor een verdere kennismaking.

 

DOWNLOAD de ThinkSmart One datasheet

 


 

Enkele andere Lenovo producten uitgelicht

 

Lenovo ThinkSmart Hub MTR

Met de ThinkSmart Hub is (online) samenwerken gemakkelijk. Begin uw vergaderingen op tijd, beheer de kabels, communiceer via spraak en chat in realtime op Microsoft Teams en deel de controle via het draaibare beeldscherm. Dit slimme apparaat is ontworpen voor kleine en middelgrote ruimtes.

 

Lenovo ThinkSmart Bar XL

De nieuwe ThinkSmart Bar XL levert een audiokwaliteit waardoor mensen het gevoel hebben dat ze allemaal in dezelfde ruimte zijn. ThinkSmart Bar XL is ontworpen voor Collaboration-conferenties en kan worden gekoppeld aan een computer of Stand-Alone worden gebruikt als een standaard plug-and-play-apparaat. Het is geschikt voor vergaderzalen en boardrooms van Xtra Large-formaat. Gecertificeerde compatibiliteit met Microsoft Teams Rooms en Zoom Rooms.Bij de ThinkSmart Bar XL worden 2 satellietmicrofoons met kabels van 6 meter meegeleverd.

 

 

Lenovo ThinkSmart Bar

Met zijn uitstekende audiokwaliteit, uitzonderlijke schaalbaarheid en plug-and-play-beheerbaarheid, verbindt ThinkSmart Bar eenvoudig en efficiënt de huidige medewerkers op kantoor en daarbuiten. Luidspreker- en microfoonbereik tot 8,5 m is geschikt voor een breed scala aan kamerafmetingen, van thuiskantoren en kleine ruimtes tot grote vergaderruimtes en directiekamers. Gecertificeerde compatibiliteit met Microsoft Teams Rooms en Zoom Rooms.

 

 

Bekijk en bestel de Lenovo oplossingen via quecom.eu

 

 

 

Heeft u nog geen login op Quecom? Neem dan contact met ons op via +3178 8800 700

Your ... Distributor