Conferencing


Unified Communication & Collaboration oplossingen

 

Exertis AV Benelux levert een uitgebreid portfolio aan communicatie producten en diensten voor communicatie omgevingen als Microsoft Teams, Google Meet en Zoom. Hierbij kunt u denken aan een breed assortiment headsets voor gebruik in call centers, op kantoor, onderweg en voor thuiswerkers. Al meer dan 25 jaar distribueren wij het volledige communicatie portfolio van Poly, maar we distribueren ook de voice en/of videocommunicatie oplossingen van Yealink, EPOS, Lenovo en Barco. 

 

Video-conferencing en online samenwerken is niet meer weg te denken uit onze dagelijkse communicatie. Dit geldt voor zakelijke meetings maar ook voor studenten die via Teams of Zoom hun lessen vanuit huis volgen of artsen die hun consult via videobellen afwerken. Mensen blijven met elkaar in contact, het bespaart veel onnodige reistijd en verbetert de balans tussen werk en privé. De COVID-19 pandemie heeft ervoor gezorgd dat videobellen net zo vanzelfsprekend is geworden als telefoneren.

 

Exertis AV levert complete videoconferencing producten maar ook BYOD oplossingen van de bovengenoemde gerenommeerde leveranciers. 

 

Met meer dan 25 jaar ervaring in deze industrie vindt u bij Exertis AV kennis, betrokkenheid en enthousiasme bij onze medewerkers die graag naar u luisteren om u vervolgens van het juiste advies te voorzien.

 

Als dealer van Exertis AV krijgt u toegang tot Quecom, ons bestel-platform waarin u ook informatie terugvindt over uw bestellingen en facturen. 

Bent u geïnteresseerd om dealer te worden van ons uitgebreid UC & VC portfolio meldt u zich dan aan via deze link.


​Bestellen doet u eenvoudig via ons bestelplatform Quecom!

Heeft u nog geen login voor Quecom, neem dan contact op met onze verkoop binnendienst op telefoonnummer +31 (0) 78 88 00 700 of per e-mail aan sales@exertis.nl.

 


 

 

 

 

 

 

Your ... Distributor