Maak kennis met de Poly Studio E60 MPTZ-camera

21-03-2024

HP Poly heeft onlangs 3 nieuwe camera's aangekondigd.

We hebben een deel van het persbericht op een aparte nieuwspagina gezet.

 

 

 

MAAK KENNIS MET DE POLY STUDIO E60

 

 

Gebruik de kracht van focus

Het is eenvoudig om het maximale uit de Poly Studio E60 slimme MPTZ optische zoomcamera te halen. Hoofdpresentator in beeld, team in beeld, elk detail genoteerd.

Zorg dat iedereen in een hybride meeting betrokken blijft met de Poly Studio E60 Smart Mechanical PTZ optische zoomcamera. De hoofdpresentator is altijd in beeld en elke persoon in de ruimte wordt met uitzonderlijke nauwkeurigheid weergegeven, zelfs aan de andere kant. Omdat elk detail is vastgelegd, zijn presentaties gemakkelijker te volgen.

 

Zoom in op alle details

Of je nu in persoon aanwezig bent of op afstand, houd je teams betrokken, waar ze ook zitten. Zorg ervoor dat ze elk detail opmerken met levensechte definitie, inclusief kleine gebaren en uitdrukkingen, zelfs in grote ruimtes met 12x optische zoom.

 

Video-vergaderingen zonder afleiding en met meer betrokkenheid

Met de Poly Studio E60 slimme optische zoomcamera ziet iedereen wat er in de ruimte gebeurt. Presentator-tracking en AI-gestuurde kadreringsmodi zorgen ervoor dat de focus blijft liggen op de belangrijke actie zodat niemand iets mist, waar ze ook zijn.

 

Vereenvoudigde installatie en gebruiksvriendelijk

Begin vergaderingen zonder vertragingen en laat elke minuut tellen met de Poly Studio E60 slimme camera met optische zoom. De flexibele connectiviteit en compatibiliteit met de beste conferentieplatforms vereenvoudigen alles, zodat u zich volledig kunt richten op uw presentatie.

 

 

Het werk van IT een beetje makkelijker maken

 

Poly Lens, apparaatbeheer op afstand, geeft u beter inzicht in werkruimten binnen de hele organisatie. IT-professionals kunnen op afstand Poly-apparaten monitoren en problemen oplossen en het toepassen van bulksoftware en beleidsregels stroomlijnen[1].

 

BEKIJK DIT PRODUCT IN QUECOM

 

[1] De softwaremogelijkheden van Poly Lens zijn beperkt tot Poly-apparaten en bepaalde HP-camera's. Voor de meest actuele lijst van ondersteunde apparaten kunt u hier de ondersteuningslijst raadplegen: https://info.lens.poly.com/docs/begin/supported-devices.

Your ... Distributor