Beat Noise met Poly

15-09-2023

 

Om productief te kunnen werken is goede communicatie essentieel, zeker als het gesprek onderweg gevoerd wordt of in een lawaaierige omgeving plaatsvindt. De juiste headset zorgt ervoor dat gesprekken aan beide kanten goed en duidelijk te verstaan zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de headsets aansluiten op de werksituatie en de wensen van de gebruiker. Lees meer over de technologieën en bekijk de verschillende headsets. 

 

Lees alles over de Noise Cancelling technologieën, bekijk de Noise Cancelling headsets van Poly en maak gebruik van de promoties, scherpe prijzen en de winactie!  Liever direct naar de promoties en winacties? Klik dan hier


 

Poly zorgt voor optimale communicatiemogelijkheden met Noise Cancelling technologieën

In de Noise Cancelling headsets van Poly worden diverse technologieën gecombineerd om zowel het verzenden als ontvangen van het geluid te perfectioneren.

 

 

 

Lees HIER alle informatie over de verschillende technologieën

 

 


 

 

Headset-oplossingen voor iedere werksituatie en voor ieder type gebruiker 

 

Of je nu werkt in een drukke kantooromgeving, vanuit huis of ergens daar tussen in, Poly heeft  de juiste professionele headset die u helpt om de ruis uit het gesprek weg te nemen. Maar welke headset is nu uitgerust met welke technologie? En hoe kiest u de headset die het beste bij een situatie past?

 

Poly heeft het grootste portfolio op het gebied van Noise Cancelling headsets. Naast bedrade en Bluetooth-oplossingen is Poly het enige merk dat ook Dect-headsets aanbiedt met Active Noise Cancelling. Door de variatie in producten is er voor iedere werkstijl en iedere medewerker een geschikte oplossing.

 

 

 

 

 

 

Bekijk HIER de informatie over alle Poly Noise Cancelling headsets

 


 

 

TRADE-IN Actie Headsets tot 31 oktober

 

Omdat de samenwerking voor de meeste van uw klanten plaatsvindt via spraak- en videogesprekken is het belangrijk dat iedereen kan horen en gehoord kan worden. Dit programma is uw kans om klanten te helpen bij het inruilen van oude headsets tegen innovatieve modellen met de beste Poly-geluidskwaliteit, diverse Noise Cancelling technologieën en beter draagcomfort. 
 

Wanneer uw klanten hun bestaande Poly- en/of niet-Poly-headsets inruilen en upgrade naar een Poly-apparaat uit de onderstaande lijst, ontvangt u korting zodat u ze beter kunt helpen met de overstap naar nieuwere modellen van Poly. U ontvangt korting op de volgende proucten:

 

BLACKWIRE 33XX , BLACKWIRE 5200   BLACKWIRE 8225 ,  DA85  , ENCORE PRO SERIES , SAVI 7300, SAVI 8200 OFFICE, SAVI 8200 UC, SYNC 20, SYNC 40 / 40+, VOYAGER BASE,  VOYAGER 43XX VOYAGER FOCUS 2, VOYAGER FREE 60(+) UC

 

Geldt bij inlevering van headsets van onder andere de volgende merken: Jabra, Logitech, Yealink JPL, Cisco, Lenovo, en Poly.

Kijk voor het volledige overzicht op de Poly Portal.

 

Bekijk HIER ook de andere acties en maak kans op uw eigen headset

 

 


 

 


 

 

 

Your ... Distributor