Exertis AV en EPOS kondigen partnership aan

03-04-2023 - Moerdijk, maandag 3 april 2023


 

Exertis AV en EPOS starten met ingang van vandaag een samenwerking om de producten van EPOS nog beter op de markt beschikbaar te stellen in de Benelux. Exertis AV gaat de distributie verzorgen van de zakelijke oplossingen van EPOS, op het gebied van Unified Communication and Video Collaboration.

 

EPOS ontwikkelt headsets, speakerphones en videoconferencing-oplossingen voor bedrijven die hoge eisen stellen aan de producten waarmee ze werken. EPOS differentieert zich in de markt door de eigen EPOS BrainAdaptTM-technologie. Zij biedt oplossingen waarvan wetenschappelijk is bewezen dat de gebruikers minder inspanning ervaren tijdens het luisteren. EPOS BrainAdaptTM zorgt voor meer focus en een betere concentratie en zodoende voor een hogere productiviteit.

 

Exertis AV en EPOS zijn zeer content met de aangekondigde samenwerking. De bedrijven passen goed bij elkaar gezien de knowhow en de bedrijfsculturen. Zowel Bas Janssen, managing director van Exertis Benelux, als Arnoud Dollé, Sales Director Nordics en Benelux van EPOS, kijken er naar uit om samen te zorgen voor een nog betere bekendheid en beschikbaarheid van de producten in de markt.

 

Arnoud Dollé over de samenwerking: “Exertis AV is een gedreven, deskundige distributeur op het gebied van Meeting Room Oplossingen en Headsets ten behoeve van communicatie. Exertis is een zeer bekende en gewaardeerde partner voor resellers in de Benelux. We waarderen de toewijding en betrokkenheid die Exertis heeft getoond bij het initiëren van deze samenwerking met EPOS en zijn ervan overtuigd dat dit partnerschap een perfecte volgende stap is in de progressie en de groei van EPOS binnen de Benelux.”

 

Bas Janssen vult aan: “We bieden onze resellers graag voldoende keuze aan in merken en producten, zodat zij goed kunnen voldoen aan de vraag van hun klanten. Eindgebruikers hebben eigen voorkeuren en EPOS heeft voor alle type gebruikers en werksituaties passende oplossingen met een bewezen ontwikkelde technologie. Als value add distributeur gaan wij voor deskundig advies en een goede beschikbaarheid zorgen, zodat we onze resellers zoveel mogelijk kunnen ondersteunen bij de verkoop van de beschikbare EPOS-oplossingen.”

 

De eerste training van het salesteam van Exertis AV heeft reeds plaatsgevonden en de producten zijn in de loop van de week te bestellen via Quecom, het online bestel- en informatiesysteem van Exertis AV.

Bekijk hier alle producten ( Heeft u nog geen login? Neem dan contact met uw accountmanager op of bel ons op  078 - 8800 700. 

 

Op korte termijn zullen er enkele promoties en activiteiten worden gepland om de resellers kennis te laten maken met de producten van EPOS. Janssen en Dollé zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking niet alleen goed, maar ook heel leuk gaat zijn. De resellers van Exertis AV zullen wat hen betreft op meerdere manieren gaan profiteren van dit partnership.

 

LEES MEER OVER EPOS OP ONZE MERKENPAGINA

 

 

 

Over EPOS

EPOS ontwerpt, produceert en verkoopt hoogwaardige audio- en video-oplossingen voor zakelijke professionals en gamers over de hele wereld. Op grond van tientallen jaren psycho-akoestisch onderzoek ontwerpt EPOS met behulp van unieke algoritmes audio- en video-oplossingen die de beste condities voor het brein scheppen. Dit stelt professionele gebruikers in staat om zonder grote inspanningen effectiever en geconcentreerder met elkaar te communiceren en samen te werken.

 

EPOS – eigendom van de Demant Group, wereldwijd marktleider voor audiotechnologie in de gezondheidszorg – is gevestigd in het Deense Kopenhagen en bouwt voort op meer dan 115 jaar audio-expertise. Het merk is wereldwijd actief en heeft kantoren en partners in meer dan 60 landen. Ga voor meer informatie naar: www.eposaudio.com.

 

Your ... Distributor