Zoek je leuk werk in de UC/VC of AV-wereld in de omgeving van Moerdijk of Den Bosch?

Lees dan verder!

 

Exertis AV is al meer dan 25 jaar distributeur van allerlei producten en diensten op het gebied van Unified Collaboration, professionele audio/visuele middelen en alle bijbehorende accessoires. 

 

UC/VC

Bij Unified Collaboration kun je denken alles wat nodig is om samen te kunnen werken op kantoor, op scholen, in ziekenhuizen, maar ook vanaf je thuiswerkplek. We distribueren headsets, speakerphones, camera's, meeting bars en presentatiesystemen van veel topmerken zoals Poly | HP, Yealink, Lenovo, Barco en Konftel.

 

AV

In de AV business houden we ons bezig met projectoren, (interactieve) schermen, LED-walls en alle toebehoren zoals ophangbeugels en accessoires om de verschillende oplossingen ook met elkaar te verbinden. Zo moet een videosignaal wel op de juiste manier overgebracht worden, bijvoorbeeld door AVoverIP.

De AV-oplossingen worden gebruikt op scholen, in musea, maar ook bij grote internationals. Op AV gebied zijn bij ditributeur van onder andere Philips, LG, Promethean, Panasonic, Bose en Vogel's

 

 

Als distributeur leveren wij aan resellers die bestaan uit Managed Service Providers, IT en/of  AV Integratoren en E-tailers.

Exertis AV heeft een kantoor op de Plaza op industrieterrein Moerdijk. Daarnaast werken onze collega's ook in Den Bosch en Rosmalen, waar het hoofdkantoor van Exertis Benelux staat. Exertis Benelux maakt onderdeel uit van de Exertis Group, een volledige dochterondernemening van moederbedrijf DCC PLC.

 

Hieronder staan de vacatures die we op dit moment open hebben staan.

Ook kun je natuurlijk een open sollicitatie sturen. Zeker op ons kantoor in Den Bosch zijn we regelmatig op zoek naar financiële of commerciële talenten, maar ook naar logistieke superkrachten! Stuur je open sollicitatie naar P&O@Exertis.nl

 

OPENSTAANDE VACATURES

 

- Sales Product Manager UC/VC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Your ... Distributor