Yealink lanceert nieuwe collaboration oplossing: de MVC S40

23-04-2024

Yealink speelt in op de veranderende uitdagingen van hybride werkplekken, waar flexibiliteit in samenwerkingsmethoden en locaties toeneemt. Een statistiek uit het Work Trend Index Annual Report geeft aan dat 43% van de werknemers op afstand zich niet verbonden voelt tijdens videoconferenties, wat resulteert in minder efficiënte vergaderingen. Om dit probleem aan te pakken heeft Yealink haar nieuwste innovatie, de MVC S40, gelanceerd. Dit nieuwe product bouwt voort op het succes van de op Windows gebaseerde MVC-serie van vorig jaar en integreert geavanceerde AI-technologie om de hybride vergaderervaring te verbeteren en de kloof tussen virtuele en persoonlijke communicatie te overbruggen.

 

 

Ervaar face-to-face meetings in een hybride omgeving

In hybride vergaderingen hebben deelnemers op afstand vaak moeite om zich betrokken te voelen, omdat ze klein en ver weg lijken op het scherm. De MVC S40 brengt hier verandering in door zijn innovatieve dubbele camerasysteem, aangedreven door AI. Het legt een ultrabreed beeld vast, zodat iedereen zichtbaar is, terwijl de IntelliFocus-functie de camerafocus dynamisch aanpast om actieve sprekers te benadrukken. Deze inclusiviteit bevordert gelijkheid en stelt alle deelnemers in staat om zelfverzekerd bij te dragen, net als in persoonlijke vergaderingen.

 

Glasheldere communicatie, elke keer weer

Effectieve samenwerking staat of valt met heldere communicatie, maar achtergrondgeluiden en echo's kunnen hybride vergaderingen verstoren. De MVC S40 gaat deze uitdaging aan met AI-verbeterde audiomogelijkheden. De 8-MEMS beamforming microfoon vangt stemmen uit alle richtingen op, terwijl een full-duplex audio-algoritme zorgt voor een kristalheldere, ruisvrije transmissie, zelfs tijdens gelijktijdige spraak. In combinatie met krachtige stereoluidsprekers creëert de MVC S40 een immersive vergaderomgeving die bevorderlijk is voor effectieve samenwerking.

 

Naadloos delen voor moeiteloze samenwerking

Efficiënt delen van content is essentieel voor naadloze samenwerking. Dankzij de compatibiliteit van de MVC S40 met de presentatiepod WPP30 wordt het delen van content erg makkelijk. De draadloze verbinding maakt plug-and-share-functionaliteit mogelijk, waardoor het 4K-videosignaal zonder vertraging kan worden verzonden, zelfs in complexe netwerkomgevingen. Bovendien ondersteunt de WPP30 ook naadloze integratie met andere vergaderapps, waardoor de installatie en integratie met de video- en audiomogelijkheden van de MVC S40 direct mogelijk is.

 

SmartVision 40 All-on-one ook los verkrijgbaar

De MVC S40 is een bundel die bestaat uit de SmartVision 40 All-in-one Camera, een MCore Pro Mini-PC en een MTouch E2 Touch Console. Het hart van deze oplossing is ook los aan te schaffen. Yealink SmartVision 40 is een ultra-high-definition intelligent alles-in-één conferentiesysteem, ontworpen voor kleine tot middelgrote vergaderruimten. Het integreert toonaangevende intelligente AI-algoritmen om de efficiëntie van vergaderingen te verbeteren.

 

Upgrade uw vergaderervaring met het inruilprogramma van Yealink

Om uw vergaderervaring nog verder te verbeteren, heeft Yealink het Trade-in Programma geïntroduceerd, waarmee u tot 35% korting krijgt op de MVC-serie. Het maakt niet uit of u een upgrade uitvoert door het inruilen van videoconferentieapparatuur van Yealink of van een andere toonaangevende leverancier. Het programma biedt een eenvoudige oplossing om ervoor te zorgen dat u voorop blijft lopen. Door deel te nemen, beperkt u niet alleen de beveiligingsrisico's in verband met Microsofts Windows-upgradebeleid, maar maakt u ook gebruik van de kracht van AI om ongekende samenwerking en productiviteit te ontsluiten.

 

 

Download hier de datasheet 

 

Bekijk hier de lopende acties en promoties van Yealink

 

Ga naar de MVC S40 op Quecom

Ga naar de Smartvision 40 op Quecom

Bekijk de NFR-prijzen in Quecom

 

Your ... Distributor