EPOS lanceert IMPACT 700: dé headset voor contact centers

11-04-2024

 

 

Het premium audiobedrijf EPOS kondigt de lancering van de IMPACT 700-serie aan. Deze serie is gebouwd om aan de cruciale communicatie-eisen van professionals in contactcentra te voldoen. De nieuwste toevoeging aan het EPOS IMPACT portfolio is een on-ear, bekabelde USB-headsetreeks, die gebruikmaakt van toonaangevende microfoontechnologie om vol en natuurlijk geluid te leveren, ongeacht het ruisniveau op de achtergrond. Het biedt een intuïtief ergonomisch ontwerp met een reeks slimme functies om gebruikers de hele dag comfort en volledige controle te bieden.

 

 

 

Dé headset voor contactcenter-professionals

In te drukke en lawaaierige omgeving van een contactcenter is heldere communicatie van essentieel belang. Het stelt medewerkers in staat om klantgesprekken accuraat af te handelen en een uitstekende klantenservice te bieden. Met een uitgebreid scala aan functies, aangedreven door de 2e generatie EPOS AI, die continu en in real-time binnen de headset draait, is de IMPACT 700 ontworpen om inkomende en uitgaande stemmen te isoleren en door te geven met volledige duidelijkheid, zelfs in luidruchtige omgevingen.

 

Contactcenter-professionals worden gedurende hun werkdag geconfronteerd met een aanzienlijke hoeveelheid telefoongesprekken, waarbij zij een groot deel van de dag met een headset op doorbrengen. De IMPACT 700 headsets zijn licht van gewicht en voorzien van zachte traagschuim-oorkussens voor ongekend comfort bij langdurig gebruik. Bovendien combineert de IMPACT 700 eersteklas passieve ruisonderdrukking met EPOS ActiveGard, die luide geluidspieken voorkomt en de naleving van geluidsnormen op de werkplek ondersteunt. Dit beschermt het gehoor van gebruikers tegen langdurige blootstelling aan geluid gedurende de werkdag.

 

Belangrijke kenmerken:

Kristalhelder geluid: Op basis van meer dan 8.000 parameters in drie beamforming-microfoons, controleren geavanceerde algoritmen, aangedreven door de 2e generatie EPOS AI, elke 4e milliseconde met ruisonderdrukkende filters waardoor helder en natuurlijk geluid wordt gegarandeerd. Bovendien ervaren gebruikers dankzij Super Wideband-technologie geluid met meer helderheid, detail en realisme.

 

Volledige controle: De IMPACT 700 is ontworpen om gebruikers in staat te stellen gesprekken efficiënter uit te voeren. Verder zit de headset boordevol slimme functies, zoals de mogelijkheid om gesprekken te dempen en te hervatten door het omhoog en omlaag bewegen van de microfoonarm.

 

Naadloze gesprekken: De ergonomisch geplaatste controller bevindt zich op slechts 25 cm van de headset en is hiermee ideaal gepositioneerd om gebruikers te helpen moeiteloos gesprekken te beantwoorden, de microfoon te dempen of het volume te wijzigen zonder gedoe.

 

Haarscherpe focus: Een 360-graden lampje signaleert aan anderen wanneer gebruikers niet gestoord willen worden, terwijl een LED in de microfoonarm aangeeft wanneer de microfoon is gedempt. Dit zorgt voor een haarscherpe focus en minder onderbrekingen van degenen om je heen.

 

Ontworpen voor comfort, gemaakt om lang mee te gaan: Gebruikers zijn verzekerd van draagcomfort gedurende de hele dag dankzij het lichte gewicht en de grote, zachte, ademende oorkussens. Bovendien, ondersteund door de exclusieve verlengde garantie van 3 jaar, is een lange levensduur gegarandeerd.

 

“Helderheid in communicatie is een strategische noodzaak voor contact center professionals” zegt Johnny Andersen, VP Product & Portfolio Management bij EPOS. “Investeren in technologie die kristalheldere gesprekken mogelijk maakt, helpt medewerkers om nauwkeurig door de drukke omgeving te navigeren, uitzonderlijke klantenservice te bieden en een gestroomlijnde workflow te behouden. Het is van essentieel belang dat bij het ontwerpen van producten voor specifieke toepassingen, zoals contactcenters, niet alleen naar de behoeften van de eindgebruiker wordt geluisterd, maar die ook wordt vervuld. De IMPACT 700 doet precies dat. Hij combineert draagcomfort voor een hele dag met een intuïtief ergonomisch ontwerp zodat gebruikers volledige controle hebben en zich gesteund voelen tijdens het werk.”

 

Klik hier voor de factsheet van de IMPACT 700

 

Your ... Distributor