Benut alle mogelijkheden van de CX-50 2nd Gen na update

18-07-2023

Flexibele werkplekken vereisen flexibele oplossingen. Vergaderruimtes moeten geschikt zijn voor verschillende scenario's, gebruikers en technologieën, maar ze moeten allemaal dezelfde gebruikerservaring bieden. Barco ClickShare helpt gebruikers om te komen tot een optimale vergaderruimte en een volwaardige vergaderbeleving, ook bij een hybride meeting.

 

De nieuwste update, de ClickShare firmware 2.16, biedt meer flexibiliteit met automatisch omschakelen, interactiviteit en ondersteuning voor 21:9-schermen

 

Met de 2.16 firmware-update bevestigt ClickShare zijn positie als de meest flexibele samenwerkingsoplossing op de markt. Het is inclusief en gastvrij, waardoor iedereen videogesprekken kan hosten of content kan delen vanaf zijn eigen apparaat, dankzij de automatische overschakeling van een videoconferentiesysteem in de kamer naar de Bring Your Own Meeting-modus.

 

De dagen van vaste opstellingen met beperkte functionaliteiten zijn voorbij: ClickShare maakt de ultieme flexibiliteit mogelijk in elk type ruimte.

 

Wat is er nieuw? 

  • Automatisch schakelen tussen kamersysteem & BYOM
  • Meer mogelijkheden voor interactie
  • Ondersteuning voor ultrabreed scherm (21:9): de beste optie voor het visualiseren van content en mensen
  • Eenvoudiger, volledig, veilig en apparaatbeheer op afstand

 

Klik hier voor meer informatie over de firmaware en hoe deze te installeren.

 

Your ... Distributor