Exertis AV en Yealink kondigen partnership aan

18-01-2023 - Moerdijk

 

Exertis AV en Yealink kondigen aan dat zij vanaf 19 januari 2023 samen gaan werken om de oplossingen van Yealink  nog beter in de Benelux weg te zetten. Hierbij gaat het voornamelijk om de Microsoft gecertificeerde videocollaboratie-oplossingen.

 

Yealink is een sterke wereldspeler binnen de wereld van Unified Communication & Collaboration. De kwaliteit en de mogelijkheden van de producten maakt Yealink een hoofdrolspeler in de branche. Zowel Exertis AV als Yealink zijn verheugd met deze samenwerking.

 

Distributie in de Benelux

Joe Zhou, Yealink Sales Team Leader voor de Benelux, geeft aan: “Door deze distributie-overeenkomst met Exertis AV willen wij onze aanwezigheid in de Benelux versterken. We hebben er vertrouwen in dat Exertis AV door hun jarenlang ervaring en hun kennis binnen deze markt in staat zal zijn om onze innovatieve producten op de juiste manier onder de aandacht te brengen bij de resellers die gespecialiseerd zijn in UC-oplossingen.

 

Sinds 2021 levert Yealink innovatieve technologie die ervoor zorgen dat alle (hybride) communicatie gedurende een werkdag soepel kan verlopen. De oplossingen lopen uiteen van  Microsoft Teams telefoons en eersteklas headsets tot aan op maat gemaakte professionele video MTR conferencing oplossingen. Alle producten zorgen ervoor dat mensen op verschillende werkplekken toch perfect met elkaar verbonden kunnen zijn.

 

Goede aanvulling op portfolio

Exertis Pro AV ziet kansen in de markt door deze nieuwe samenwerking: “De producten van Yealink zijn kwalitatief sterk en zeer uitgebreid in de mogelijkheden. Daarnaast hebben zij zowel voor Windows als voor Android omgevingen de juiste oplossingen. Het merk past binnen ons portfolio en biedt onze klanten nog meer keuzevrijheid. Zij kunnen hun offerte naar de eindklant nu nog specifieker afstemmen op de behoefte van de klant” vertelt Ronald Hartsink, Sales manager van Exertis Pro AV.

 

Producten te bestellen via Quecom

 

We verwachten dat de eerste producten vanaf 20 januari op voorraad zijn. Orders zijn vanaf die dag te plaatsen in ons online bestelplatform quecom.nl. Resellers die nog geen login hebben, kunnen contact opnemen met Exertis AV.  Het salesteam van Exertis AV heeft de eerste trainingen al gehad en is voorbereid om klanten te kunnen informeren. Binnenkort zal Exertis AV een online introductie verzorgen waarin de producten worden gedemonstreerd. Natuurlijk is het ook mogelijk om met Exertis AV de Yealink stand te bezoeken op de ISE in Barcelona.

 

Ga naar de merkenpagina van Yealink voor meer informatie

 

 

 

Your ... Distributor