Philips lanceert QE-serie aan

10-04-2024

Philips Signage Ecodesign Display voor een groenere toekomst

 

Met groot enthousiasme en trots kondigt Philips Professional Displays haar nieuwste doorbraak aan in haar toewijding aan duurzaamheid en energie-efficiëntie: de lancering van de baanbrekende Philips QE-serie. Deze innovatieve serie staat symbool voor de belofte aan een groenere toekomst. Dit komt tot uiting in de geavanceerde energielabels en de focus op duurzame verpakkingen. Philips zet zo nieuwe normen voor milieuverantwoordelijkheid.

 

Het gaat hierbij om de 3650QE modellen.

Zij hebben de volgende energielabels:

  • 50 inch: Energielabel E
  • 55 inch: Energielabel D
  • 65 inch: Energielabel C

 

Deze labels laat de inzet van Philips zien voor energie-efficiëntie en zijn een primeur in de industrie, met name de 65-inch display met Energielabel C. Dit illustreert de vooraanstaande positie van Philips in duurzame technologie.

 

Haar reis naar duurzaamheid omvat meer dan alleen energiebesparing. De verpakkingen reflecteren de diepgaande milieu-ethiek van Philips: een reductie van 55% in het gebruik van inkt, het afschaffen van piepschuim en het vermijden van overbodig plastic. Deze maatregelen tonen de alomvattende toewijding aan een duurzamere productie en distributie.

 

Door het aanbieden van deze producten aan uw klanten helpt u mee aan een groenere toekomst zodat we samen in de markt een significant verschil maken voor een duurzame wereld.

Meer lezen over deze QE-line? Bekijk de Philips website

 

 


 

Ook nieuws over de 4152E touch modellen:

De succesvolle 4052E modellen worden vervangen door de nieuwe 4152E modellen.

Deze interactieve display, draaiend op Android 13, beschikt over maximaal 40 touch points die de betrokkenheid en samenwerking maximaliseren. Gehard glas met anti-glare, haze en anti-vingerafdruk eigenschappen is ideaal voor intensief dagelijks gebruik in drukke omgevingen.

Met ingebouwde Philips ScreenShare – is draadloos presenteren vanaf elk apparaat een eitje. Door middel van Wave is het scherm op afstand te beheren en tevens is het EDLA-gecertificeerd display extra veilig in iedere omgeving.

 

Your ... Distributor