BenQ lanceert touchscreens met EDLA certificering

08-01-2024

 

 

BenQ introduceert nieuwe touchscreens met Google EDLA certificering

 

De nieuwe serie touchscreens die BenQ vanaf heden op de markt brengt, gaat bij de gebruikers zorgen voor een hele nieuwe ervaring. Dit komt omdat BenQ in deze digiborden Google EDLA certificering én een Account Management Systeem met elkaar combineert. De digiborden types RP04 & RM04 hebben unieke functionaliteiten voor gebruikers zoals docenten, studenten  of  kantoormedewerkers, maar ook  IT & facility managers zullen profiteren van de verbeterde hardware en software oplossingen.

 

 

Teach your way, work your way

In de nieuwe touchscreens zit Google EDLA (Enterprise Devices Licensing Agreement) ingebouwd, waardoor gebruik kan worden gemaakt van Google Mobile Services. Daardoor zijn bijvoorbeeld Google Play store en Microsoft 365  direct te gebruiken. Via Google Play kunnen alle apps worden gedownload, dus ook de officiële UC & VC apps zoals Teams of Zoom. Dit maakt de schermen ook uitermate geschikt als scherm voor platform-onafhankelijke videoconferencing in iedere vergaderruimte.

 

Inloggen met eigen account

Op de nieuwe digiborden van BenQ kan de gebruiker inloggen met de eigen credentials. Op deze manier kan er veilig direct in de eigen omgeving les worden gegeven of bijvoorbeeld in documenten worden gewerkt. Bij het uitloggen uit het scherm logt de gebruiker namelijk ook direct uit uit de gebruikte apps en documenten. Veel andere touchscreens kennen deze functionaliteit niet. BenQ’s schermen & cloud services voldoen daarnaast aan de strenge eisen van de Europese AVG wetgeving en de ISO/IEC 27001 security standaard.

 

Lees meer over de functionaliteiten bij educatief gebruik

Lees meer over de software

 

Schermen te zien op de onderwijsbeurs IPON

Op 28 en 29 februari vinden vele ICT-ers, bestuurs- en directieleden hun weg naar Utrecht voor de vakbeurs van onderwijsplatform IPON.
Exertis AV zal aanwezig zijn op de grote stand van onze partner BenQ. We demonstreren de nieuwste generatie touchscreens hier graag aan u. 

Wilt u een afspraak op de IPON of een demo bij BenQ/Exertis? Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op!

 

Graag wil ik een afspraak maken over BenQ oplossingen:
Naam:
Bedrijf:
Functie:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Ik ben geen robot:*
Captcha
 

 

 

Your ... Distributor