Barco ClickShare begint 2024 met 2 grote aankondigingen

05-01-2024

Een nieuw jaar biedt nieuwe kansen! Dat is ook wat Barco ClickShare gedacht heeft. Zij komen direct in het begin van het jaar met twee grote aankondigingen. Eén daarvan gaat over de go-to-market strategie van de bestaande ClickShare oplossingen. De andere bekendmaking volgt pas op dinsdag 23 januari, maar we kunnen u er al wel iets over vertellen...

Breaking news: de ClickShare familie wordt groter!

 

 

Barco ClickShare komt met een nieuwe oplossing, waardoor een technisch slechte videoconferentie verleden tijd is. Op dinsdag 23 januari onthult Barco ClickShare een nieuw product dat een gamechanger zal zijn op de markt van (hybride) vergaderoplossingen. Vooruitlopende op de ISE zal die dag tijdens een webinar deze innovatie voor het eerst worden gedeeld met alle geïnteresseerden in de markt. 

Wilt u als eerste kennis maken met een oplossing die is ontworpen met mens en planeet in gedachten, die gelijkheid en duurzaamheid in de vergaderruimte brengt en tegelijkertijd flexibiliteit, gebruiksgemak en kostenefficiëntie garandeert?

Mis dan de exclusieve lancering van deze primeur niet op dinsdag 23 januari om 10:00 AM (CET) of 17:00 PM (CET)!

 
Reserveer ook direct tijd in uw agenda voor de deep-dive meeting. Deze vinden plaats op woensdag 24 januari om 09:00 uur of donderdag 25 januari om 17:00 uur. U kunt zich binnenkort via deze pagina registreren.


 

Barco Reseller worden? Nu ook mogelijk zonder accreditatie

 

De verkoop van Barco ClickShare CX-serie voor videoconferencing was tot 31-12-2023 alleen voorbehouden aan Barco Connect!-partners. Vanaf 1 januari 2024 is het voor niet-partners mogelijk om het hele Barco ClickShare-portfolio aan te bieden aan hun partners. Dit betekent dat er geen aparte accreditatie meer nodig is om de CX-reeks (CX-20, CX-30, CX-50 en CX-50 Gen. 2) aan te kopen.U kunt dus direct in Quecom uw bestelling plaatsen.

 

Het Barco Connect!-partnerprogramma blijft wel bestaan!

Wel is het zo, dat een partnership met Barco nog steeds aantrekkelijk blijft. Barco Connect!-partners kunnen rekenen op extra ondersteuning vanuit Barco met bijvoorbeeld: 

 

-  Financiële incentives en kortingen;

-  Goede verkoop-, marketing- en opleidingstools om uw bedrijf te ondersteunen;

-  Incentives en voordelen die toenemen naarmate u meer betrokken raakt bij Barco.

 

Wilt u meer weten over het Barco Connect!-partnerprogramma? Neem dan contact met ons op. We bekijken samen met Barco graag wat voor u de mogelijkheden zijn.

 

Meer informatie over Barco vindt u op de Barco merkenpagina.

Your ... Distributor