Exertis AV en Vestel kondigen partnership aan

07-12-2023 - Moerdijk

 

 

Exertis AV en Vestel kondigen partnership aan

Nieuw tijdperk van intelligente Teams-ruimtes

 

’s-Hertogenbosch, maandag 4 december 2023

 

Exertis AV en Vestel kondigen aan dat zij met ingang van heden gaan samenwerken om de commerciële displays en interactive flat-panel displays (IFPD’s) van Vestel nog beter op de markt beschikbaar te stellen in de Benelux. Exertis AV gaat de distributie verzorgen van de hoogwaardige displays en visuele oplossingen van Vestel.

 

Vestel Visual Solutions, onderdeel van de Vestel Group, is gespecialiseerd in visuele technologie en displays. Met een bewezen staat van dienst als fabrikant van hoogwaardige displays en visuele oplossingen, heeft zij wereldwijd een solide reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar innovatieve en geavanceerde beeldschermtechnologieën.

 

Met een indrukwekkende productiecapaciteit van 18 miljoen schermen per jaar kan Vestel producten aanbieden tegen een zeer concurrerend prijspunt. Bovendien stellen de flexibele productiecapaciteit en het R&D-team hen in staat om producten gemakkelijk aan te passen aan specifieke behoeften en markteisen. Dit betekent dat Vestel op maat gemaakte visuele oplossingen kan leveren die perfect passen bij de unieke eisen van elk project.

 

Umut Canbaz, Managing Director bij Vestel Holland, geeft aan: “Exertis is een van de meest dynamische en vooruitstrevende technologiedistributeurs in de Benelux. De omvang van Exertis haar bedrijfsactiviteiten, evenals de groeiplannen, sluiten perfect aan bij de strategische uitbreiding en plannen van Vestel Holland om een dominante positie te verwerven op de markt voor commerciële displays en IFPD's.”

 

Exertis AV ziet volop kansen in de markt in de samenwerking met Vestel: “Vestel staat bekend om een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, snelle levertijd en de mogelijkheden tot customising, waardoor er een oplossing kan worden geboden voor elk project. We zijn ervan overtuigd dat het merk Vestel uitstekend past binnen ons portfolio en onze klanten nog meer keuzemogelijkheden gaat bieden”, vertelt Bas Janssen, Managing Director van Exertis AV.

 

Bekijk hier de producten van Vestel op Quecom

 

De producten van Vestel zijn per heden via Exertis AV verkrijgbaar. Orders zijn vanaf nu te plaatsen via het online bestel- en informatiesysteem Quecom (www.quecom.eu). Resellers die nog geen login hebben, kunnen contact opnemen met Exertis AV voor meer informatie.

 

 

Your ... Distributor