Christ-Jan Beljaars genomineerd voor Dutch It Channel Awards

07-12-2023

Dutch IT Channel Awards 2023: Christ-Jan Beljaars genomineerd 

We zijn erg trots om te kunnen melden dat Christ-Jan Beljaars (Sales Director AV) is genomineerd voor de Dutch IT Channel Awards 2023 in de categorie 'Sales Manager of the Year m/v'. Wilt u stemmen op Christ-Jan of op één van de andere genomineerden in andere categorieën ?

Klik hier om uw stem uit te brengen. U vindt zijn naam in categorie 24. 

 

In de onderbouwing voor de nominatie komt goed naar voren waarom hij uw stem waard is:

Christ-Jan Beljaars is Sales en Marketing Director bij Exertis, de gespecialiseerde distributeur voor Unified Collaboration oplossingen. Het kanaal omschrijft hem als 'een manager die in de dynamische en voortdurend evoluerende IT-sector over diepgaande ervaring beschikt, en een aanzienlijke bijdrage levert aan het ontwikkelen van jong verkooptalent'. Beljaars' toewijding en expertise worden 'indrukwekkend' genoemd. Hij wordt gezien als een 'stabiele factor in de branche, die goed kan navigeren in een complexe marktdynamiek en zakelijke uitdagingen nooit uit de weg gaat'. Christ-Jan Bellaars is bovendien een begaafd mentor, vinden de mensen die hem nomineren, met een 'ongeëvenaarde toewijding' aan zijn team.

Het is met groot genoegen dat ik deze aanbeveling schrijf voor Christ-Jan Beljaars als Sales Manager of the Year. In de dynamische en voortdurend evoluerende wereld van de ICT-sector is het een uitdaging om een manager te vinden die zowel over diepgaande ervaring beschikt als een aanzienlijke bijdrage levert aan het ontwikkelen van jong verkoopstalent. Christ-Jan Beljaars is precies die persoon, en zijn prestaties zijn opmerkelijk.

Christ-Jan’s indrukwekkende staat van dienst in de ICT-sector is een ware blijk van zijn toewijding en expertise. Hij heeft zich bewezen als een stabiele factor in de branche, en zijn jarenlange ervaring hebben bijgedragen aan het succes van talloze projecten en teams. Zijn vermogen om te navigeren in complexe marktdynamiek en zakelijke uitdagingen is bewonderenswaardig.

Wat Christ-Jan echt onderscheidt, is zijn passie voor het ontwikkelen van jong verkoopstalent. Hij is niet alleen een begaafd mentor, maar hij toont ook een ongeëvenaarde toewijding aan het stimuleren van de groei en ontwikkeling van zijn teamleden. Hij deelt zijn kennis, begeleidt hen met geduld en moedigt hen aan om hun volledige potentieel te bereiken. Zijn vermogen om te inspireren en te motiveren is werkelijk opmerkelijk.

De combinatie van Christ-Jan’s uitgebreide ervaring in de ICT-sector en zijn onmisbare rol bij het koesteren van jong verkoopstalent maken hem tot een uitstekende kandidaat voor de titel Sales Manager of the Year. Zijn bijdrage aan de industrie en zijn vermogen om anderen te leiden en te inspireren verdienen onze erkenning en waardering. Ik kan met vertrouwen zeggen dat Christ-Jan Beljaars zeer geschikt is voor deze eer en zijn nominatie van harte verdient.

Your ... Distributor