Een nieuwe generatie MVC-Serie

06-12-2023

 

 

Een nieuwe generatie van MVC Serie

Nieuw tijdperk van intelligente Teams-ruimtes

 

Til je Teams-ruimtes naar een hoger niveau

De nieuwe generatie MVC-serie van Yealink doorbreekt de barrières tussen vergaderruimtes en externe deelnemers. Ervaar hetzelfde niveau van samenwerking als bij persoonlijke communicatie en maak indruk op je publiek met een naadloze interactie.

 

Betrek iedereen op gelijkwaardige wijze

Maak kennis met de Multi-Stream People Feed-functie, die individuele videofeeds biedt van maximaal vier actieve sprekers in de vergaderruimte, terwijl het panoramische uitzicht van de ruimte wordt getoond. Deze functie zorgt ervoor dat iedereen aan de vergadertafel helder en duidelijk op het scherm verschijnt.

 

Automatiseer je werkstroom

De functie voor stem- en gezichtsherkenning maakt een betere verbinding mogelijk tussen externe en interne deelnemers door namen te associëren met gezichten en toespraken. Geniet daarnaast van automatische spraak-naar-teksttranscriptie waarbij sprekers worden geïdentificeerd aan de hand van hun namen.

 

Faciliteer natuurlijke gesprekken

Met de snelle en nauwkeurige Multi-Camera Intelliframe-ervaring voelt communicatie natuurlijk en moeiteloos aan, of je nu in een bestuursvergadering of een paneldiscussie bent.

 

Focus op wat het belangrijkst is

Kies tussen het benadrukken van actieve sprekers of inhoud op het whiteboard met onze Presenter Tracking-functie. Dit zorgt ervoor dat externe deelnemers altijd betrokken blijven bij wat belangrijk is, zonder afleiding.

 

Til je Teams-ruimtes naar een hoger niveau van flexibiliteit

Ervaar eersteklas audiovisuele mogelijkheden en ruimtebediening met de nieuwe generatie MVC-serie van Yealink, geschikt voor ruimtes van elke omvang. Gekoppeld aan toonaangevende audio- en besturingssysteemleveranciers, levert onze intelligente camerasoplossing een professionele vergaderervaring in diverse ruimtes en scenario's.

 

Groot gemak met een kleine pod

Sluit de WPP30-presentatiepod aan en deel je inhoud in verbluffende resolutie. Verbind eenvoudig de WPP30 met je laptop voor draadloos delen van inhoud of gebruik de apparaatmodus zonder ingewikkelde configuraties.

 

Eenvoudige bediening zonder beperkingen

Met de nieuwe generatie MVC-serie kun je meerdere aanraakpanelen in de vergaderruimte implementeren, aangepast aan verschillende vergaderruimtes. Dit biedt meer gemak in vergader- en ruimtebediening, zonder de noodzaak om het aanraakpaneel te verplaatsen.

 

Pro AV-ruimtes

MVC S90

Ontworpen voor extra grote ruimtes, biedt het MVC S90 Microsoft Teams Rooms-systeem de UVC86 intelligente multi-camera, MCore Pro mini-pc, MTouch Plus aanraakpaneel, AVHub, BYOD-Extender, RoomSensor en WPP30 4K draadloze presentatiepod, wat resulteert in een volledig meeslepende vergaderervaring voor zowel externe als on-site deelnemers.

 

Klik hier om het product in Quecom te bekijken.

 

Middelgrote ruimtes

MVC S60

Ontworpen voor kleine tot middelgrote ruimtes, biedt het MVC S60 Microsoft Teams Rooms-systeem de SmartVision 60 360-graden alles-in-één intelligente camera, MCore Pro mini-pc, MTouch Plus aanraakpaneel en RoomSensor, voor een volledig meeslepende vergaderervaring voor zowel externe als on-site deelnemers.

 

Klik hier om het product in Quecom te bekijken.

 

 


Ander nieuws van Yealink

 

Speciale inkoopkorting Yealink Meetingboards

 

Yealink heeft een speciale inkoopkorting voor de Yealink MeetingBoard MB65-A001 en MB86-A001 smartboards. Yealink MeetingBoard bestaat uit een 4k-camera, kristalheldere luidspreker, full-duplex microfoons en een 65/86 inch smart collaboration whiteboard om een meeslepende vergaderervaring te bieden en altijd en overal samen-werking mogelijk te maken.

Bij aanschaf van 2 stuks of meer gelden de volgende voordelige inkoopprijzen:

Bekijk deze promotie hier 

 

Yealink Video Conferencing NFR-programma

Klaar om je eerste Yealink-oplossing te proberen? Resellers die nog geen Yealink MTR of BYOD demo-unit hebben aangeschaft, kunnen profiteren van tot wel 67% korting op de adviesprijs op een NFR Yealink MTR- of BYOD-product tegen NFR condities..

 

Klik hier om gebruik te maken van het NFR-programma.

 

Mocht u vragen hebben over Yealink, bel dan met Exertis AV op + 31 78-8800 700 of neem direct contact op met uw accountmanager.

 

 

Your ... Distributor