Partnervoordeel: korting op grootste Linkedin-evenement

02-11-2023


Bij  Exertis AV erkennen we het grote potentieel van LinkedIn als een krachtig communicatiemiddel om met de markt te communiceren. We vinden het leuk dat we u namens één van onze netwerkpartners een aanzienlijke korting mogen aanbiede op toegang tot het grootste LinkedIn-evenement in Nederland, LinkedIn-Time, dat plaatsvindt op 21 november in de Jaarbeurs Utrecht. Dit evenement is een onmisbare ervaring voor elke professioneel.

 

LinkedIn-Time biedt een indrukwekkende line-up van nationale en internationale sprekers, waaronder toonaangevende sprekers zoals Marcel Molenaar van LinkedIn, Jörgen Raymann, Mascha Driessen van Microsoft en de beroemde mentalist Victor Mids, bekend van MindF*ck, die als keynote spreker optreedt. Naast hen zullen nog 15 andere nationale en internationale LinkedIn-experts hun inzichten delen. Het evenement wordt gepresenteerd door Richard Bordes, LinkedIn-ambassadeur en presentator van het MSP Cafe.

 

LinkedIn-Time belooft een waardevolle dag te worden, waar je je kennis, vaardigheden en visie op het belangrijkste zakelijke social selling- en mediaplatform kunt verbreden. Dit is geen standaard evenement; het belooft een dag vol dynamiek en waardevolle inzichten te zijn.


Exertis AV Korting

Met de code "Exertis100" kun je nu profiteren van een exclusieve korting van €100 op de reguliere toegangsprijs van €595, waardoor je slechts €495 betaalt. Dit is een unieke kans voor professionals in HR, Recruitment, Sales en Marketing om alles te leren over de kracht van de juiste LinkedIn-strategie, de nieuwste updates, het algoritme, toekomstige releases in 2024, magische tips en trucs.

Dit evenement omvat drie boeiende en dynamische PowerSessies met de volgende thema's:

 

- LinkedIn Strategy – History | Now | Future

- LinkedIn Branding – Personal | Recruitment | Learning

- LinkedIn Social Selling – Community | Sales | Content
 

Daarnaast zal de gerenommeerde illusionist Victor Mids je in zijn keynote laten zien hoe je mensen kunt betoveren door de kracht van verbinding.

 

Mis dit niet! LinkedIn-Time is dé gelegenheid om je professionele netwerk te vergroten en waardevolle inzichten op te doen. Meer informatie over dit evenement vind je op de officiële website: https://linkedin-time.com

 

Wil je je een ticket met €100 korting direct bestellen?

Ga dan naar Eventbrite via deze link: www.eventbrite.nl/e/637489557427/?discount=Exertis100 Wees er snel bij, want deze aanbieding is slechts tijdelijk beschikbaar!

 

Your ... Distributor