Nieuwe update ClickShare firmware 2.17

24-10-2023

 

De laatste fimrware update voor de Barco Clickshare zorgt voor een nog flexibelere gebruikerservaring, onder andere door de verbeterde automatic switching en de geavanceerde lay-out voor 21:9-schermen. Het is bekend dat Barco ClickShare door zowel IT-beheerders als gebruikers hoog gewaardeerd wordt door de eenvoud in gebruik, de wireless omgeving en de flexibiliteit. De oplossing leent zich voor alle soorten vergaderruimtes. Het maakt niet uit of u uitgaat van een lege ruimte, een ruimte met een bekabelde opstelling of zelfs een vaste vergaderruimte. 

 

Met de 2.17 firmware-update kan iedereen met de ClickShare Conference CX-50 2e generatie videogesprekken voeren of content delen vanaf zijn eigen apparaat, dankzij de automatische overschakeling van een videoconferentiesysteem in de kamer naar de Bring Your Own Meeting-modus en terug.

 

Wat is nieuw?

  • Aututomatic switching tussen het roomsysteem en BYOM-gebruik, zowel als het gaat om collaboration bars als bij het gebruik van modulaire installaties
  • Geavanceerde lay-out voor ultrabrede beeldschermen (21:9) waardoor content goed weergegeven kan worden of personen in de vergadering naast elkaar te zien zijn.
  • HostFlow in Zoom-gesprekken voor een snelle start van de vergadering zonder IT-stress
  • Updates in het XMS Cloud platform maken het centraal beheren, het monitoren en optimaliseren van de ClickShare-oplossing nog eenvoudiger, ook de app is makkelijker centraal te implementeren

Klik hier voor uitgebreide informatie over de nieuwste functies.

 

 

T/m zondag 31 december ontvangt u korting op diverse ClickShare-producten. Bekijk uw gereduceerde prijs in Quecom. Mocht u vragen hebben over deze update, bel dan met Exertis AV op + 31 78-8800 700 of neem direct contact op met uw accountmanager.

 


 

 

Your ... Distributor