Poly Partner Programma eindigt op 1 november 2023

10-10-2023

 

Een belangrijk bericht voor alle Poly-partners! Heeft u al een overeenkomst met HP getekend? Zorg ervoor dat u ook na woensdag 1 november kunt blijven profiteren van de partner-voordelen bij de aanschaf van HP | Poly oplossingen. Zonder HP-overeenkomst kunt u nog steeds producten van het merk HP | Poly verkopen, maar komt u NIET meer in aanmerking voor programmavoordelen van HP, zoals dealregistratie, speciale prijzen en toegang tot de HP Partner Portal.

 

U kunt een account aanvragen door u te registreren op de HP Amplify Portal via deze link https://partner.hp.com/.  Het is de bedoeling dat HP dan contact met u opneemt. Wij raden u aan om dit op korte termijn te regelen, zodat u op tijd verzekerd bent van een geldige overeenkomst.

 

Let op: Heeft u openstaande quotes die doorlopen tot na 1 november 2023? Neem dan contact op met uw accountmanager. Zolang de voorraad strekt zullen deze in principe uit te leveren zijn onder de nu bestaande Poly-condities. Zo niet, dan is dit alleen nog mogelijk onder HP condities. Het kan hierbij zijn dat u met een gewijzigde kostprijs te maken krijgt.

 

Mocht u vragen hebben over deze transitie, bel dan met Exertis AV op + 31 78-8800 700 of neem direct contact op met uw accountmanager.

 


 

 

 

Your ... Distributor