Nieuw bij Exertis: Peerless Seamless

27-09-2023

 

Met meer dan 80 jaar aan ervaring in audio-visualisatie, heeft Peerless zich toegewijd aan het ontwikkelen van geavanceerde technologieën en baanbrekende oplossingen. Het toegewijde SEAMLESS dvLED-oplossingsteam legt de lat hoog voor een kwalitatief hoogstaand ontwerp en bereikt het toppunt van esthetische resultaten. De vlakke dvLED-montagesystemen uit de SEAMLESS Kitted-serie bieden slanke, ruimtebesparende en esthetisch aantrekkelijke ontwerpen die kunnen worden aangepast om al uw dvLED-videowandbehoeften te ondersteunen.

 

De SEAMLESS Kitted+ Serie is een reeks aanpasbare substructuren voor het SEAMLESS Kitted Series dvLED-montagesysteem. Voor elke toepassing waar montage direct aan de wand geen optie is, biedt de Kitted+ Serie een keuze aan substructuren (Vrijstaand / Verrijdbaar onderstel / Vastschroeven / Vloer tot wand / Vloer tot plafond) om de totale belasting van een dvLED videowall of all-in-one display veilig te ondersteunen. De Kitted+ serie biedt een slank, ruimtebesparend ontwerp en maakt een snelle en eenvoudige installatie van een dvLED-videowall mogelijk voor elke ontvangstruimte, winkeldisplay, horecagelegenheid, showroom, evenement of entertainmentomgeving.

 

  • Dankzij de toonaangevende drieassige afstelling kan dvLED snel en eenvoudig worden uitgelijnd en wordt een naadloze, vlakke afwerking verkregen
  • Aanpasbare oplossing voor installaties waarbij montage direct aan de muur geen optie is
  • Slank, ruimtebesparend ontwerp past in elke installatieomgeving
  • Geïntegreerd kabelbeheer in verborgen kanalen zorgt voor een net, opgeruimd uiterlijk
  • Lichtgewicht aluminium frame maakt transport, handling en installatie eenvoudiger
  • Afwerking van geanodiseerd aluminium voor een duurzaam, decoratief design
  • Modulair ontwerp biedt schaalbaarheid in installatieconfiguratie en -grootte
  • Compatibel met alle Kitted Series bevestigingen, voor gemoedsrust bij het ontwerpen van oplossingen of als de projectspecificaties veranderen
  • Open frame voor eenvoudig kabelbeheer en gemakkelijke toegang voor installateurs voor service en onderhoud

Bekijk de Kitted+ Serie via Quecom.

 

Meer weten over Peerless Seamless-serie? Bel +31(0)78-8800700, stuur een e-mail naar sales@exertis.nl of neem contact met op uw Exertis AV account manager.

 

OP 26 OKTOBER ORGANISEREN EXERTIS AV EN PEERLESS AV EEN DEMOSESSIE IN KONTICH

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OF OM U DIRECT AAN TE MELDEN VOOR DEZE MEETING.

 

 

 

 

Your ... Distributor