Spectralink lanceert next-generation draadloze handsets

27-09-2023

 

Spectralink, de toonaangevende leverancier van internationale zakelijke mobiliteitsoplossingen, lanceert een nieuwe serie draadloze handsets van enterprisekwaliteit die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mobiele werknemers zonder bureau: de Spectralink S-serie. De nieuwe handsets, een mooie aanvulling op onze DECT-productportfolio, bestaan uit drie modellen. Wanneer ze gekoppeld worden aan de Spectralink (IP-) DECT-infrastructuur, vervolledigen de innovatieve nieuwe handsets een oplossing voor draadloos bellen die volledig interoperabel is en gemakkelijk te integreren met alarm-, messaging- en zakelijke telefonieplatformen (zoals Microsoft Teams, Cisco, ZoomPhone, RingCentral, Dstny en Avaya), wat zorgt voor een kristalheldere spraakkwaliteit.

 

Het duurzame ontwerp wordt gecombineerd met een veilig platform dat voldoet aan de eisen van gebruikers in de segmenten industrie, retail, horeca en gezondheidszorg. De S Series handsets vereenvoudigen het Spectralink portfolio en brengen 3 wereldwijde modellen: S33, S35, S37. De drie nieuwe toestellen delen een set van gemeenschappelijke accessoires, waaronder opladers en riemclips, wat de processen bij aankoop en implementatie vereenvoudigt. De Spectralink S Series is volledig compatibel met het Spectralink AMIE® (Advanced Mobile Intelligence for Enterprise) platform dat een gecentraliseerd beheer van de Spectralink IP-DECT infrastructuur mogelijk maakt.

Moderne werknemers zijn gewend geraakt aan aantrekkelijke graphics met intuïtieve navigatie op basis van pictogrammen, dus ze verwachten dezelfde gebruikerservaring van hun werkinstrumenten. De nieuwe handsets combineren een strak, eigentijds kleurenscherm met Spectralink's kenmerkende robuuste ontwerp, geschikt voor zelfs de zwaarste werkomstandigheden. Daarnaast bieden de handsets een kristalheldere spraakkwaliteit met de beste noise-cancellation technologie in zijn klasse, waardoor de integriteit van kritieke communicatie gewaarborgd blijft, zelfs in luidruchtige productieomgevingen waar spraak wordt overstemd door apparaten met één microfoon. Het robuuste ontwerp is ook bestand tegen stofdeeltjes, water of chemische reinigingsmiddelen, waar handsets regelmatig worden blootgesteld aan deze externe stoffen.

 

Omdat mobiele medewerkers onder moeilijke omstandigheden verbonden moeten blijven, heeft Spectralink de S-serie ontwikkeld om werknemers consequent de beste communicatie in hun klasse in handen te geven en zo hun persoonlijke veiligheid en productiviteit te beschermen. De S-serie biedt lone workers, zoals technici die metingen doen in afgelegen of gevaarlijke gebieden van een productielocatie, beveiligingsmedewerkers en nachtwakers, een volledige reeks ingebouwde veiligheidsfuncties. De handsets bieden namelijk een aantal beschermingstools, variërend van rode alarmknoppen tot alarmpictogrammen, van trekkoorden tot automatische bewegingsdetectie.

 

Tot slot zijn de apparaten uitgerust met een hele reeks productiviteitsverhogende voordelen, zoals integratie met Microsoft Teams, Bluetooth 5.1-ondersteuning voor headsets of andere accessoires, programmeerbare zijtoetsen en berichtenfuncties.

 

"De nieuwe handsets vormen een aanvulling op onze toonaangevende DECT-oplossingen en bevestigen Spectralink's streven naar innovatie. Wij voorzien onze klanten van de meest duurzame mobiele infrastructuur voor bedrijfskritische communicatie, samenwerking en veiligheid van werknemers," verklaart Doug Werking, CEO bij Spectralink Corporation, "de nieuwe handsets maken uitmuntendheid mogelijk door mobiele werknemers de mogelijkheid te geven om te werken, maar wat nog belangrijker is, ze introduceren de meest innovatieve DECT-apparaatfamilie op de wereldmarkt die is ontworpen om een moderne gebruikerservaring en toekomstbestendige investering voor nieuwe innovatie te bieden."

 

Vraag uw accountmanager voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid.

 


 

 

 

Your ... Distributor