Poly introduceert nieuwe all-in-one video bar

03-07-2023

 

 

 

Poly heeft een nieuwe all-in-one video bar toegevoegd aan de Studio X-serie: de Poly Studio X52 voor de middelgrote vergaderzaal.

Het bedrijf is één van de belangrijkste spelers op de markt van audio/video collaboration technologie en is constant bezig met verdere ontwikkeling van hun oplossingen. Het is daarom niet verwonderlijk dat zij wederom een geavanceerde video bar uitbrengen waarin de laatste innovaties zijn toegepast.

 

De  Poly Studio X52 is geschikt voor middelgrote vergaderruimte met een capaciteit tot 15 personen.

Door de kijkhoek van 95 graden en de 20MP 4K UltraHD camera is iedereen in de meeting duidelijk in beeld en gaat er geen non-verbale communicatie verloren. Door de Poly NoiseBlockAI en de Acoustic fence technologie is iedereen goed hoorbaar en blijft omgevingsgeluid buiten de meeting. De video bar zorgt er zo voor dat iedereen in de meeting gelijk is, ongeacht of iemand online deelneemt of in de vergaderruimte zelf zit.

 

Daarnaast regelt de Poly Director AI smart camera technologie dat de juiste personen op het juiste moment goed in beeld worden gebracht. De Poly Studio X52 ondersteunt daarnaast dual-display. 

 

Een groot voordeel van de Poly Studio X-serie is het gebruikersgemak. De installatie is eenvoudig en door het all-in-one ontwerp zijn de camera, de microfoons, de speakers en de built-in cloud video apps direct klaar voor gebruik.

 

Studio X50 vs. Studio X52

In vergelijking met de X50 heeft de Studio X52 een betere camera met een smallere kijkhoek. Deze kijkhoek van 95 graden past beter bij een middelgrote ruimte en brengt zo meer deelnemers aan tafel haarscherp in de meeting. De processor is geüpgrade naar een Qualcomm 865 om krachtig genoeg te zijn voor de nieuwe AI features. Ook de WIFI connectie is verbeterd, zodat de dataverbinding ook wireless de juiste snelheid biedt.

 

Klik hier voor de datasheet

 

Eind juli/begin augustus beschikbaar


 

Your ... Distributor