HP | Poly lanceert nieuwe generatie audio- en video-ervaringen

21-06-2024

HP | Poly levert de volgende generatie audio- en video-ervaringen voor hybride werknemers

 

De mogelijkheid om verbinding te maken en samen te werken met collega's over de hele wereld is niet alleen een kwestie van gemak in de huidige hybride wereld - het is een noodzaak.

Onlangs heeft HP de volgende generatie Poly videoconferentie- en samenwerkingsoplossingen gelanceerd. Deze oplossingen zorgen voor intelligentere en flexibelere vergaderervaringen die het gevoel geven dat iedereen bij elkaar aan tafel zit.

Nieuwe intelligente oplossingen voor flexibele ruimtes

De Poly Studio Base Kit G9 Plus, ontworpen voor Microsoft Teams Rooms, is een nieuwe generatie room solution die gezamenlijk is ontwikkeld door de desktop compute- en collaborationteams van HP | Poly.

De oplossing bevat de nieuwe HP Mini IP PC G9 en Poly TC10 controller die rechtstreeks op de pc wordt aangesloten met een eenvoudige Power over Ethernet (PoE)-verbinding om de gerenommeerde samenwerkingservaring van Poly te combineren met de topprestaties van HP op het gebied van computing.

Of u zich nu in een focusruimte of een directiekamer bevindt, koppel de basiskit eenvoudig met compatibele Poly-camera's en andere randapparatuur om te voldoen aan de behoeften van de vergaderruimte.

De Poly Studio Base Kit G9 Plus voor Microsoft Teams Rooms levert een krachtige compute performance voor next-gen samenwerkingservaringen.

 

 

 

De beste vergaderervaringen zorgen ervoor dat deelnemers gezien en gehoord kunnen worden - zelfs op afstand - zonder storende achtergrondgeluiden.

Bepaalde Poly apparaten, zoals de Poly Studio V52 videobalk, kunnen worden aangesloten op de HP Mini IP PC. Hierdoor is gebruik te maken van Poly's AI-gestuurde audio- en videofuncties, zoals Poly DirectorAI, NoiseBlockAI en Sound Reflection Reduction, waardoor de juiste focus op de meeting mogelijk en deelnemers goed in beeld kunnen worden gebracht. De combinatie van de G9 en de Poly Studio V52 is tevens geschikt om de E360 camera op aan te sluiten. Deze wordt in de loop van 2024 verwacht. 

 

Bekijk de G9 Plus in Quecom

Bekijk de productsheet en datasheet 

 

 

 

De Poly Studio G62 is een modulair videoconferentiesysteem dat enterprise-grade video en audio naar grote en flexibele ruimtes brengt. Dankzij het modulaire ontwerp kan de Poly Studio G62 naadloos worden geïntegreerd met diverse randapparatuur zoals camera's, microfoons en controllers, waardoor het een ideale oplossing is voor directiekamers, klaslokalen en flexplekken.

De Poly Studio G62 biedt een eersteklas ervaring die eenvoudig kan worden uitgebreid met meerdere camera's en microfoons om ervoor te zorgen dat deelnemers zich laten zien en opvallen, zelfs in de grootste vergaderruimten. Met duurzaamheid als hoogste prioriteit is de Poly Studio G62 gemaakt van 80% post-consumer gerecycled plastic en 20% gerecycled metaal. En het is een koud kunstje om op te zetten, met flexibele montageopties voor elke ruimte.

Poly Studio G62 is gecertificeerd voor Microsoft Teams en is in afwachting van certificering voor andere platforms, waaronder Zoom en Tencent.

 

Bekijk de G62 in Quecom

Bekijk de productsheet van de G62

 

Verbeterde controle met Poly VideoOS

Met de aankomende release van Poly VideoOS 4.3 software kan de Poly TC8 of TC10 worden gebruikt als geavanceerde room controller. In combinatie met de Poly Studio X Series videobalken, Poly Studio G62 of G7500 videoconferencing systeem, kunnen gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot videogesprekken en verschillende ruimte-instellingen zoals verlichting en displays bedienen vanaf één apparaat. Deze web-based mogelijkheid biedt nog meer flexibiliteit, waardoor klanten de bediening kunnen configureren voor een verbeterde gebruikerservaring in de ruimte.

 

 

Uitgebreid softwarebeheer en inzichten

Poly Lens ondersteunt de Poly Studio G62 en Poly Studio Base Kit G9 Plus, waardoor IT-teams Poly-apparaten op afstand kunnen beheren vanaf één dashboard. Daarnaast integreert Poly Lens nu met Zoom Device Management (ZDM), om gedetailleerde status van de kamergezondheid te leveren, de efficiëntie te verbeteren, inzichten te verkrijgen en problemen op te lossen van native Zoom kamers, toegankelijk via het Poly Lens portaal.

 

Zie ook:https://www.hp.com/us-en/newsroom/blogs/2024/intelligent-meeting-solutions-from-hp-and-poly.html

 

 

 

Your ... Distributor