Nieuw bij Exertis: Humly Booking Device!

04-07-2023 - Moerdijk

 

Humly, onze huisleverancier voor o.a. room- en desk booking oplossingen, heeft een nieuw hardware product geïntroduceerd: Humly Booking Device.

 

Met de lancering van dit nieuwe product onthult Humly de toekomst van hybride werken. Humly Booking Device is een multifunctionele hardware oplossing en kan gebruikt worden voor het boeken van o.a.:

 

  • Werkplekken/bureaus
  • Vergaderruimtes
  • Belcellen/meeting POD’s
  • Parkeerplaatsen (indoor)
  • Elektrische laadpalen

 

De combinatie van het compacte design, het hoge resolutie touch screen en het zeer aantrekkelijke prijsniveau maakt dit revolutionaire product uniek in zijn soort. Met montagemogelijkheden onder het bureau, op een werkblad of op een (glazen) muur zijn de toepassingen van dit door Humly ontwikkelde product zeer uitgebreid. Bovendien is de LED-verlichting naar wens aan te passen zodat het perfect te matchen is met elke huisstijl.

 

Uiteraard sluit dit nieuwe product naadloos aan op de reeds bestaande Humly oplossingen en zal het eenvoudig te koppelen zijn aan Microsoft Office365, Outlook Exchange en Google Workspace voor optimaal gebruiksgemak.

 

Humly Booking Device is binnenkort uit voorraad leverbaar via Exertis AV!

 

Meer weten over Humly Booking Device? Bel +31(0)78-8800700, stuur een e-mail naar sales@exertis.nl  of neem contact met op uw Exertis AV account manager.

Your ... Distributor