Vacuture Accountmanager (Belux)

 

Krijg jij er energie van als jij jouw enthousiasme en interesse van onze producten en merken bij resellers en eindgebruikers weet over te brengen? Word jij nog enthousiaster als je dan ook nog de deal met deze partijen weet rond te krijgen? Dan is deze job echt iets voor jou!

 

In deze uitdagende en zeer veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het commerciële resultaat bij onze resellers/dealers. Je stelt je accountplannen op met de input vanuit de markt en jouw collega’s van verschillende afdelingen en voert deze uit. Op deze manier zorg jij voor vertrouwen bij onze resellers en eindgebruikers betreffende onze productgroepen. Je bouwt actief aan je netwerk en kent de marktontwikkelingen door en door. Samen met jouw kennis en enthousiasme maakt dit jou tot dé gesprekspartner voor onze klanten.

 

Je klantvriendelijkheid, onderhandelingstalent en zorgvuldigheid waarborgen een kwalitatieve dienstverlening en garanderen je een motiverende functie in ons salesteam.

 

Dit ben jij!

 

Een proactieve collega met een drive voor sales!  

 

  • Je hebt een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring;
  • Minimaal 5 jaar sales ervaring in een competitieve omgeving
  • Jouw communicatieve vaardigheden spitsen zich toe op klantvriendelijkheid, opbouwen en onderhouden van relaties, onderhandelingstalent en kwalitatieve dienstverlening;
  • Ervaring en/of affiniteit voor AV (audio visuele) producten heeft de voorkeur;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Je beheerst de Nederlandse, Franse en Engelse taal in woord en geschrift;

 

Wat bieden wij?

  • Een zelfstandige buitendienstrol met eigen klantenportefeuille, waarbij je onderdeel uitmaakt van het salesteam;
  • Een dynamische omgeving waar ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
  • Een marktconform salaris met daarnaast een aantrekkelijke bonusregeling;
  • Beschikking over een laptop, leaseauto en telefoonregeling;

 

Onze organisatie:

Exertis AV distribueert producten en diensten van topmerken op het gebied van Unified Collaboration, professionele audio/visuele middelen en alle bijbehorende accessoires. Denk hierbij aan alle mogelijkheden op het gebied van de hybride vergaderplek, het inrichten van vergaderzalen en educatieve ruimtes, distributie van displays en LED-walls etc. Door ons uitgebreide portfolio en de waarde die we toevoegen, bieden we onze resellers die technologieproducten doorverkopen een one-stop shop met complete oplossingen. Exertis AV heeft als gespecialiseerde distributeur uitgebreide kennis van de producten. We helpen onze klanten hun propositie te versterken en samen de markt verder te ontwikkelen.

 

Door het samengaan met Amacom heeft Exertis AV de beschikking over een eigen supply chain organisatie, waardoor producten snel en met de juiste zorg vervoerd kunnen worden. Exertis AV is met meer dan 500 medewerkers actief in 20 landen en maakt samen met Amacom deel uit van  de Exertis Group, een volledige dochteronderneming van moederbedrijf DCC PLC, een FTSE 100 bedrijf.

Your ... Distributor