Wachtwoord vergeten
Email

Communicatieoplossingen voor de kantoormedewerker

De veeleisende kantoormedewerker is gebaat bij gemak en goede beeld- en geluidskwaliteit. De werkgever bij duurzaamheid en lage kosten. Voor deze groep medewerkers heeft Exertis betaalbare oplossingen voor telefonie, telefonisch vergaderen, en voor visuele communicatie.

Lees verder

(Touch) displays voor de kantoormedewerker

Een gemiddelde kantoormedewerker heeft meestal voldoende aan zijn bureauscherm voor zijn dagelijkse werkzaamheden. Toch zijn er situaties te bedenken waarin medewerkers een groot beeldscherm nodig hebben voor presentaties. Of in een kantoorruimte moet een beeldscherm komen met relevante informatie voor medewerkers. Voor die situaties heeft Exertis verschillende pro-displays die in bespreekruimten of kantoorruimten geplaatst kunnen worden. Deze displays staan meestal continu aan tijdens kantooruren kunnen dat geen gewone tv’s zijn. Exertis biedt displayoplossingen van Panasonic en Infocus. Van instapmodellen tot grote geavanceerde HD- en ultra HD-touchscreens, met veel presentatiefunctionaliteiten en ongekende beeldkwaliteit.

Wilt u weten welke pro-displays aansluiten bij de behoefte van uw organisatie? Bel onze adviseurs voor meer informatie of gericht advies.

Ons team van specialisten kan u helpen bij het uitzoeken van het juiste product. Bel ons.

+31 (0) 78 8800 730

Onze selectie geschikte (Touch) schermen