Wachtwoord vergeten
Email

Communicatie- en audiovisuele oplossingen voor de boardroom

De belangrijke vergaderingen in de moderne boardroom en grote bespreekruimten vragen om gemak, comfort en kwaliteit. Waar beslissers op grote afstand van elkaar toch samen kunnen vergaderen alsof ze in één ruimte zitten. Zo kunnen ze net zo effectief vergaderen maar besparen hun organisaties veel tijd en reiskosten.

Met samenwerkoplossingen, audio- en videoconferentieproducten, audiovisuele middelen en netwerkproducten van Exertis kunt u de complete boardroom en grote vergaderruimten van uw organisatie perfect inrichten.

Onze adviseurs zitten klaar om u daarbij te helpen.

Lees verder

Displays en audiovisuele middelen voor de boardroom en grote bespreekruimten

In grotere vergaderruimten en boardrooms zijn grotere displays, sterkere audioapparatuur en camera’s nodig voor een prettige vergaderervaring. Exertis biedt oplossingen van diverse merken. Innovatieve pro-displays eventueel voorzien van touchtechnologie, van de merken Panasonic en InFocus. De beste PTZ-camera’s van Panasonic, Lumens en Vaddio, die gecombineerd kunnen worden met videovergadersystemen. En audiosystemen van ClearOne en Revolabs voor een uitmuntende geluidskwaliteit.

Ophangsystemen van Vogel’s en goede bekabeling van ons huismerk maken het Exertis-aanbod voor de boardroom en grotere vergaderruimten compleet.

Onze adviseurs zitten klaar voor hulp bij de inrichting van de grotere vergaderruimten in uw organisatie. Bel ze voor meer informatie en gericht advies.

Ons team van specialisten kan u helpen bij het uitzoeken van het juiste product. Bel ons.

+31 (0) 78 8800 730

Persoonlijke videovergaderoplossingen

Videovergaderoplossingen voor bespreekkamers en huddlerooms

Videovergaderoplossingen voor boardrooms

Videovergaderoplossingen voor grote conferentiezalen, auditoria en telepresence rooms