index

Revolabs, 100% dochter van Yamaha, is een wereldspeler op het gebied van audioconferencingoplossingen, unified communications (UC) en professionele audioapplicaties, met zowel bedrade als draadloze microfoonoplossingen. Zijn oplossingen zijn breed inzetbaar in diverse marktsegmenten.

Lees verder

Alle producten en oplossingen bieden ongeëvenaarde geluidskwaliteit waardoor gebruikers probleemloos kunnen communiceren. De Revolabs teleconferentie- en microfoonsystemen worden over de hele wereld gebruikt voor allerlei verschillende toepassingen; van webcasts en videoconferencing tot podcasts en live broadcasting. Door het toepassen van innovatieve draadloze technologie bieden de strakgestileerde producten van Revolabs gebruikers enorme flexibiliteit. Gebruikers kunnen vrij in de ruimte bewegen zonder gehinderd te worden door draden en zonder dat dit ten koste gaat van de gesprekskwaliteit.

Revolabs neemt het voortouw als het aankomt op innovatie en kwaliteit. Revolabs-producten zijn veilig (versleuteld), milieuvriendelijk en GSM-ondoordringbaar Als toonaangevend internationaal concern brengen Yamaha’s specialiteit in spraakcommunicatie en Revolabs’ succes in audioconferencing een ongeëvenaard niveau van audiotechnologie-expertise naar de markt.

Professionele microfoons

Revolabs heeft een breed assortiment professionele microfoons voor vergaderruimten, collegezalen, auditoria en conferentiezalen. Bedrade en draadloze microfoons, tafelmodellen, wearable microfoons en goosenecks met een excellente geluidskwaliteit. Daarnaast biedt het alles voor de besturing van de microfoons en het geluidssysteem, en conferenceroom-kits.

Vergadertelefoons

De high-end vergadertelefoons of conferentietelefoons van Revolabs passen in elke audio- en videovergadersetting waarin uitmuntende geluidskwaliteit een must is. In het assortiment zitten bedrade en draadloze vergadertelefoons met digitale (SIP), analoge (POTS) en Bluetooth-technologie.

Meer weten over de mogelijkheden van Revolabs voor uw organisatie?
Bel onze adviseurs voor meer informatie en advies.

Ons team Revolabs-specialisten heeft het antwoord op al jouw productvragen. Bel ons voor advies.

+31 (0) 78 8800 720