Uitgelichte promoties en winactie Poly:

- promo's op P-serie: personal videoconferentie oplossingen

- My First room promo

- Maak kans op uw eigen Poly Voyager Free 60 in-ear oplossing

 

 

 

Promoties op Personal videoconferentie oplossingen

HP| Poly geeft tot 31 juli 2023 extra korting op de Studio P15, een personal meeting bar en op de P21, een personal meeting display. Ook de Poly Studio USB is nu tot 29 juli scherp geprijsd. De voor u geldende prijzen kunt u terugvinden op Quecom.eu. 

 


 

Promoties op My First Room

 

Advertentie voor eindgebruikers

 

Op het gebied van video promoties lopen een aantal acties waaronder de My First Room 2.0 promotie voor nieuwe MTR Poly klanten. Voor nieuwe Zoom Poly klanten is dezelfde promotie beschikbaar. De Ready.Set.Zoom promotie tenslotte is interessant vanaf 5 Zoom room kits.Voor de video promoties raden wij u aan contact op te nemen met uw account manager, zodat u zeker weet dat u de beste prijs ontvangt.


BEKIJK  ALLE POLY PROMOTIES op de POLY PORTAL of vraag bij uw accountmanager de PDF "Poly Promotions at a Glance" op.

 


 

Win-actie: Maak kans op uw eigen Poly Voyager Free 60+ UC 

 

Een telefoongesprek voeren of inbellen in een vergadering terwijl u onderweg bent, maar dan zonder ruis uit uw omgeving? Dat kan met de Voyager Free 60+ UC, de nieuwste in-ear oplossing van HP | Poly. 

 

Deze wireless ear buds zijn ontworpen om de hele dag te dragen. Playlists kunnen eenvoudig worden afgewisseld met gesprekken. De Voyager Free 60+ UC heeft een oplaadcase met touchscreen  om de ear buds makkelijk te kunnen bedienen. De case kan de ear buds 2 x volledig opladen. Dit maakt deze oplossing uitermate geschikt voor lange werkdagen. De Poly Voyager Free 60+ UC is volledig gecertificeerd voor de bekende virtuele meeting platformen, beschikt over intuïtieve apps en kan centraal gemanaged worden van over de hele wereld. Lees de hele omschrijving in de datasheet.

 

Vul onderstaande velden in en maak kans op uw eigen exemplaar van deze innovatieve ear buds.

 

Welke feature van de Poly Voyager Free 60+ UC vindt u het interessantst?:*
Voornaam:*
Achternaam:*
Bedrijfsnaam:*
Functie:*
Adres:
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Zowel Exertis AV als Poly ontvangen een overzicht van de personen die meedoen met deze winactie. :*
Ik ben geen robot:*
Captcha

 

 


 

Your ... Distributor