Wachtwoord vergeten
Email

Servers en storage

De vraag naar snellere en veilige storage en servers groeit ieder jaar. Exertis biedt een uitgebreid assortiment servers en storage voor alle soorten organisaties, waaronder het MKB, grote enterprises en datacenters.

De alsmaar toenemende digitalisering zorgt voor enorme hoeveelheden data die opgeslagen dient te worden. Fabrikanten van servers en storage ontwikkelen continu nieuwe technieken die deze groei mogelijk blijven maken. De grootste uitdaging is om data op kleinere informatiedragers op te kunnen slaan en snel overal ter wereld beschikbaar te hebben.

Deze oplossingen bevatten flash storage, hybrid storage, unified storage, solid state drive (SSD), BigData NAS, dataprotectie en cloud storage fields die tegemoetkomen aan de diverse applicatievereisten van organisaties.

Lees verder

Huawei heeft een grote range van high-performance servers en componenten voor data centers en campus netwerken, voorzien van de laatste multi-core Intel® Xeon® processor technologie. Dynamische energie zuinige features en power management, maken het cooling meer efficiënt, staan hogere densiteit toe en geven meer capaciteit tegen lagere kosten. Support voor FusionSphere virtualisatie vergemakkelijkt management voor provisioning en lagere TCO.

Voordelen voor u

  • Hoge performance, extreem goede connectiviteit en een brede interoperabiliteit;
  • Vereenvoudigd management en beheer;
  • Een transparante licentiestructuur;
  • Niet alleen lage initiële aanschafkosten maar ook een lage TCO;
  • Een hoge ROI door schaalbaarheid en kwaliteit.

Bij Exertis vindt u gegarandeerd de juiste server- en storageoplossingen voor uw organisatie. Van compacte oplossingen voor het MKB tot de modernste en meest uitgebreide innovaties voor de veeleisende datacenters.

Meer weten?

Wenst u meer informatie over Huawei Enterprise portfolio? Neemt u contact met ons op en wij helpen u graag verder. Stuur uw email aan huawei@exertis.nl, wij nemen direct contact met u op.

Huawei Servers

Huawei Storage

Ons team van specialisten kan u helpen bij het uitzoeken van het juiste product. Bel ons.

+31 (0) 78 8800 740