Exertis Pro AV is op zoek naar een B2B Medewerker Inside Sales (standplaats Moerdijk)

 

Voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is? Krijg jij energie van het opbouwen van een goede relatie met je klanten en het realiseren van een hoge omzetten? Dan is de functie van Medewerker Inside Sales bij Exertis Pro AV iets voor jou!

 

Exertis Pro AV is een distributeur van topmerken op het gebied van Unified Collaboration, professionele audio/visuele middelen en alle bijbehorende accessoires.

Als Medewerker Inside Sales ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden, acquireren en ontwikkelen van zowel nieuwe als bestaande resellers. Met jouw kennis en kunde manage jij de aan jou toegewezen accounts en merken, met als doel een zo hoog mogelijke omzet en marge te realiseren.

In dit proces weet jij natuurlijk ook de klanttevredenheid te borgen.

 

Jij verzorgt het volledige offerteproces en volgt (binnenkomende) leads op en verwerkt dit in ons QUECOM-systeem. Jij werkt nauw samen met jouw collega’s in de buitendienst en op onze kantoren in Moerdijk en in Den Bosch. De standplaats voor deze functie is Moerdijk.

 

Dit ben jij:

 • Jij hebt ervaring in de (Inside) sales;
 • Een HBO werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur heb jij al kennis, ervaring en/of affiniteit met Unified Collaboration , IT en beeld en geluid;
 • Jij kunt je inleven in de behoefte van de markt en bent communicatief scherp;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • En het allerbelangrijkst: jij bent een harde werker, maar verliest daarbij jouw werkplezier niet uit het oog!

 

Dit bieden wij jou! 

 • Werken in een informele en ambitieuze omgeving!
 • Jouw harde werk wordt uiteraard beloond met een passend salaris en 8% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
 • Jij bent onderdeel van een groeiende internationale en innovatieve organisatie!
 • Hybride werken behoort tot de mogelijkheden.

 

Interesse? Neem dan zeker contact met ons op!

 

Stuur je motivatiebrief en CV naar werkenbij@amazingcompany.eu. Als jij nog vragen hebt over deze functie kun jij altijd contact opnemen met de HR-afdeling via: 06-83537344 of het hierboven vermelde e-mailadres.

 

 

Over Exertis Pro AV

Exertis Pro AV distribueert producten en diensten van topmerken op het gebied van Unified Collaboration, professionele audio/visuele middelen en alle bijbehorende accessoires. Denk hierbij aan alle mogelijkheden op het gebied van de hybride vergaderplek, het inrichten van vergaderzalen en educatieve ruimtes, distributie van displays en LED-walls etc. Door ons uitgebreide portfolio en de waarde die we toevoegen, bieden we onze resellers die technologieproducten doorverkopen een one-stop shop met complete oplossingen.

 

Exertis Pro AV heeft als gespecialiseerde distributeur uitgebreide kennis van de producten. We helpen onze klanten hun propositie te versterken en samen de markt verder te ontwikkelen.

 

Door het samengaan met Amacom heeft Exertis Pro AV de beschikking over een eigen supply chain organisatie, waardoor producten snel en met de juiste zorg vervoerd kunnen worden.

 

Exertis Pro AV is met meer dan 500 medewerkers actief in 20 landen en maakt samen met Amacom deel uit van  de Exertis Group, een volledige dochteronderneming van moederbedrijf DCC PLC, een FTSE 100 bedrijf.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

Your ... Distributor