Maak kennis met een nieuwe held: de EPOS IMPACT 1000

 

 


 

Wat maakt de EPOS IMPACT 1000 anders dan andere headsets?

 

De IMPACT 1000 is de nieuwste Bluetooth® headset-oplossing op basis van EPOS BrainAdapt™-technologie. De headset is bij uitstek geschikt voor de flexibele medewerker in een open kantooromgeving die de ruimte nodig heeft om handsfree te praten op de werkplek.

 

De IMPACT 1000 gaat hersen-vermoeidheid tegen, mede dankzij de hybride adaptieve Active Noise Cancelling (ANC)-microfoon, terwijl de toonaangevende voice pick-up van EPOS AI™ zorgt dat de boodschap goed overkomt.

 

Bekijk hier de factsheet  of kijk de launch-webinar hier terug

 

 


 

 

PROMOTIE: UW EIGEN IMPACT 1000 NU MET HOGE KORTING

 

Indien u voor 1 oktober een bestelling plaatst voor een IMPACT 1000 voor eigen gebruik, dus tegen NFR-voorwaarden, ontvangt u als reseller een zeer aantrekkelijke korting op de aanbevolen verkoopprijs (MSRP).

 

Om gebruik te maken van deze promotie dient u contact op te nemen met uw accountmanager of bel het algemene nummer 078 8800 700.

Ook voor de eindgebruiker bestaat er een soortgelijke korting, die u via deal-registratie kunt regelen. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan ook contact met ons op.

 


 

ANDERE PROMOTIES: SCHERPE PRIJS OP COLLABORATION BARS VAN EPOS

 

 

Maak gebruik van de scherpe inkoopprijzen die nu tellen voor de EXPAND Vision 3T of EXPAND Vision 3T Core Collaboration Bar.

Deze aanbieding is een uitgelezen kans om hoogwaardige audio- en videocapaciteiten te integreren in vergader- en samenwerkingsruimtes. 

Zowel de EXPAND Vision 3T als de Vision 3T Core zijn ontworpen om de samenwerkingservaring naar een hoger niveau te tillen, met kristalheldere audio en indrukwekkende visuele prestaties.

 

 

Neem contact op met uw Exertis AV accountmanager voor alle details.De actie loopt tot eind november.

 


 

ANDERE HEADSETS VAN EPOS

 

EPOS SC60 USB

Bedrade, dubbelzijdige headset met USB-connectiviteit op pc/softphone. Met dit model kunnen alle medewerkers natuurlijk klinkende gesprekken voeren met audio van hoge kwaliteit.

 

Bekijk de SC60 USB in Quecom

 

 

 

EPOS ADAPT 160/165

Bedrade, tweezijdige headset met 3,5 mm-aansluiting, voor professionals die mobiele apparatuur gebruiken. Werk op uw eigen wijze met een stijlvolle, comfortabele headset, speciaal ontworpen voor de moderne hybride werkplek en met een voortreffelijk stereogeluid.

 

Bekijk de ADAPT 160 serie in Quecom

 

 

 

 

EPOS ADAPT 560 II

De ADAPT 560 II heeft een fijne hoofdband en zachtere oorkussens voor langdurig draagcomfort. Een slanke, inklapbare microfoonarm optimaliseert stemregistratie. Werk overal met ANC dat achtergrondgeluid vermindert en concentratie bevordert.  Gecertificeerd voor Microsoft Teams.

 

Bekijk de ADAPT 560 nu in Quecom

 

 


 

Wat is EPOS BrainAdapt?

 

 

Unieke EPOS BrainAdapt-technologie

EPOS differentieert zich in de markt door de eigen EPOS BrainAdapt-technologie. Zij biedt kwalitatieve oplossingen waarvan wetenschappelijk is bewezen dat de gebruikers minder inspanning ervaren tijdens het luisteren. EPOS BrainAdapt zorgt voor meer focus en een betere concentratie en zodoende voor een hogere productiviteit.

 

Klik hier voor meer informatie over EPOS BrainAdapt.

 

 

 

BEKIJK HIER HET EPOS-ASSORTIMENT IN QUECOM

 

PROMOTIE: UW EIGEN IMPACT 1000 NU MET HOGE KORTING

Your ... Distributor