Wachtwoord vergeten
Email

Virtual – de flexmedewerker

Voor de medewerker die steeds op verschillende plekken moet kunnen werken, zijn flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en connectiviteit van belang.

Denk aan consultants, freelancers, flexwerkers, secretaresses en magazijnmedewerkers. Welke zakelijke communicatiemiddelen passen bij deze groep medewerkers? Exertis helpt u bij het antwoord op deze vraag. Exertis heeft een breed scala aan headsetoplossingen, telefonieoplossingen, displays, en audio- en videovergaderoplossingen voor de virtuele werknemer.

Lees verder

Visuele communicatie voor de flexmedewerker

Voor de flexmedewerker die geen vaste werkplek heeft en vaak bij verschillende opdrachtgevers werkt, zijn koppelbaarheid en gebruiksvriendelijkheid een must. Voor visuele communicatie zijn bovendien uitstekende geluids- en beeldkwaliteit voorwaarden voor een prettige vergaderervaring. Diverse merken in het assortiment van Exertis bieden persoonlijke UC-oplossingen voor video collaboration via de desktop, laptop, tablet en smartphone: Huawei, InFocus, Lifesize, Lumens, Panasonic, Polycom en Vidyo. Daarmee kunnen virtuele medewerkers eenvoudig zelf videovergaderingen opzetten of deelnemen aan een videoconferentie. Deze merken bieden ook mogelijkheden voor interactieve presentaties tijdens een videovergadering. Uitermate effectief voor freelancers en consultants.

Wilt u advies over geschikte persoonlijke visuele communicatieoplossingen voor virtuele medewerkers van uw organisatie? Onze adviseurs zitten klaar om u te helpen.

Ons team van specialisten kan u helpen bij het uitzoeken van het juiste product. Bel ons.

+31 (0) 78 8800 730