Wachtwoord vergeten
Email

Communicatieoplossingen en audiovisuele oplossingen voor de mobiele werknemer

De mobiele werknemer is meestal onderweg, is gebaat bij gemak en wil op elke plek goed bereikbaar zijn. Wat betekent dat voor zijn communicatiemiddelen?

Voor salesmensen, pakketbezorgers, adviseurs, inkopers, magazijnmedewerkers, en alle andere mensen die onderweg uitstekend bereikbaar moeten zijn, heeft Exertis prachtige headsetoplossingen, telefonieoplossingen, en persoonlijke audio- en videovergaderoplossingen.

Lees verder

Visuele communicatie voor de mobiele werknemer

De moderne mobiele werknemer wil onderweg of thuis ook makkelijk kunnen videovergaderen. In een Skype for Business-omgeving kan dat met een laptop of smartphone heel eenvoudig. Dat is echter niet de enige mogelijkheid voor mobiele werknemers. Diverse merken in het assortiment van Exertis bieden persoonlijke UC-oplossingen voor video collaboration via de laptop, tablet en smartphone: Huawei, InFocus, Lifesize, Lumens, Panasonic, Polycom en Vidyo. Daarmee kunnen mobiele medewerkers eenvoudig zelf videovergaderingen opzetten of deelnemen aan een videoconferentie. Deze merken bieden ook mogelijkheden voor interactieve presentaties tijdens een videovergadering. Uitermate effectief voor salesmensen en adviseurs.

Wilt u weten welke persoonlijke videovergaderoplossingen geschikt zijn voor uw organisatie?
Bel onze adviseurs voor meer informatie en advies.

Ons team van specialisten kan u helpen bij het uitzoeken van het juiste product. Bel ons.

+31 (0) 78 8800 730