Wachtwoord vergeten
Email

Virtual – de flexmedewerker

Voor de medewerker die steeds op verschillende plekken moet kunnen werken, zijn flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en connectiviteit van belang.

Denk aan consultants, freelancers, flexwerkers, secretaresses en magazijnmedewerkers. Welke zakelijke communicatiemiddelen passen bij deze groep medewerkers? Exertis helpt u bij het antwoord op deze vraag. Exertis heeft een breed scala aan headsetoplossingen, telefonieoplossingen, displays, en audio- en videovergaderoplossingen voor de virtuele werknemer.

Lees verder

Audiovergaderen voor de flexmedewerker

Voor de flexmedewerker is het deelnemen aan telefonische vergaderingen in allerlei werkomgevingen met oplossingen van Exertis heel eenvoudig. Exertis heeft daarvoor verschillende merken met persoonlijke audiovergaderoplossingen in zijn assortiment. Polycom, Konftel, Revolabs, ClearOne en Panasonic bieden o.a. draagbare vergadertelefoons met uitstekende geluidskwaliteit en gebruiksvriendelijke software die het telefonisch vergaderen via de laptop mogelijk maakt, inclusief eenvoudige koppelbaarheid met verschillende werkomgevingen.

Wilt u advies over oplossingen voor flexibele persoonlijke vergadertelefonie?
Onze adviseurs zitten klaar om u te helpen.

Ons team van specialisten kan u helpen bij het uitzoeken van het juiste product. Bel ons.

+31 (0) 78 8800 720

Persoonlijke videovergaderoplossingen

Videovergaderoplossingen voor bespreekkamers en huddlerooms

Videovergaderoplossingen voor boardrooms

Videovergaderoplossingen voor grote conferentiezalen, auditoria en telepresence rooms