Wachtwoord vergeten
Email

Communicatieoplossingen en audiovisuele oplossingen voor de mobiele werknemer

De mobiele werknemer is meestal onderweg, is gebaat bij gemak en wil op elke plek goed bereikbaar zijn. Wat betekent dat voor zijn communicatiemiddelen?

Voor salesmensen, pakketbezorgers, adviseurs, inkopers, magazijnmedewerkers, en alle andere mensen die onderweg uitstekend bereikbaar moeten zijn, heeft Exertis prachtige headsetoplossingen, telefonieoplossingen, en persoonlijke audio- en videovergaderoplossingen.

Lees verder

Audiovergaderen voor de mobiele medewerker

De mobiele werknemer heeft meestal geen apart vergadertoestel of een speakerphone nodig om deel te kunnen nemen aan een telefonische vergadering. Exertis heeft diverse audiovergaderoplossingen van een aantal merken voor de mobiele werknemer om via de laptop en smartphone eenvoudig aan een telefonische vergadering deel te nemen. Toch kan onderweg of thuis een draagbaar vergadertoestel van pas komen, dat eenvoudig gekoppeld kan worden aan een smartphone of laptop. Exertis heeft de volgende merken met persoonlijke vergadertoestellen in huis: Polycom, Konftel, Revolabs, ClearOne en Panasonic.

Wilt u advies over oplossingen voor persoonlijke vergadertelefonie?
Onze adviseurs zitten klaar om u te helpen.

Ons team van specialisten kan u helpen bij het uitzoeken van het juiste product. Bel ons.

+31 (0) 78 8800 720