Wachtwoord vergeten
Email

Communicatie- en audiovisuele oplossingen oplossingen voor de huddleroom

De huddleroom is de populaire benaming voor een efficiënte en flexibele vergaderruimte. Een aantrekkelijke ruimte met moderne vergadertechnologie, waarin een team gepland of ad hoc kan samenwerken, ook met collega’s aan de andere kant van de wereld.

Welke vergadercultuur en vergadersystemen uw organisatie ook hanteert; Exertis heeft voor elke huddleroom alle mogelijke producten en systemen voor communicatie, beeld en geluid om er een comfortabele, leuke en inspirerende vergaderplek van te maken. U kunt ook bij Exertis terecht voor de noodzakelijke bekabeling en netwerkproducten.

In Exertis’ superbrede assortiment voor huddlerooms spelen kwaliteit, gemak en connectiviteit de hoofdrol. U kunt oplossingen vinden voor uw Skype for Business-omgeving en elke andere mainstream digitale vergaderomgeving. Veel vergaderoplossingen hebben Bluetooth-technologie voor de draadloze koppeling van smartphones en tablets.

Lees verder

Vergadertelefonie voor de huddleroom

Exertis heeft voor elk budget mogelijkheden om huddlerooms te voorzien van vergadertelefonie op basis van DECT- of SIP-technologie. Van eenvoudige usb-speakerphones voor audiovergaderen met de laptop. Tot de modernste ‘always-on’ vergadertelefoons. Voor welk merk of product u ook kiest; de vergadertelefoons voor huddlerooms bieden minimaal uitstekende gesprekskwaliteit en goede koppelmogelijkheden met het bedrijfsnetwerk. Afhankelijk van uw budget vindt u bij Exertis speakerphones met extra functionaliteiten, gebruiksmogelijkheden en HD-voice gesprekskwaliteit voor een ongekende vergaderervaring; alsof gesprekspartners in dezelfde ruimte zitten.

Wilt u weten welke vergadertelefoons geschikt zijn voor de huddleroom(s) in uw organisatie?
Bel onze adviseurs voor meer informatie en advies.

Ons team van specialisten kan u helpen bij het uitzoeken van het juiste product. Bel ons.

+31 (0) 78 8800 720

Publieke ruimtes

Conferentiezalen, aula’s en auditoria

Vergaderruimtes

Retail & Horeca