Wachtwoord vergeten
Email

Communicatieoplossingen en audiovisuele oplossingen voor de mobiele werknemer

De mobiele werknemer is meestal onderweg, is gebaat bij gemak en wil op elke plek goed bereikbaar zijn. Wat betekent dat voor zijn communicatiemiddelen?

Voor salesmensen, pakketbezorgers, adviseurs, inkopers, magazijnmedewerkers, en alle andere mensen die onderweg uitstekend bereikbaar moeten zijn, heeft Exertis prachtige headsetoplossingen, draadloze (DECT & WiFi) telefonieoplossingen, en persoonlijke audio- en videovergaderoplossingen.

EncorePro 530 lifestyle image

Telefonie voor de mobiele medewerker

Binnen de eigen organisatie moet de mobiele werknemer eenvoudig kunnen bellen via het vaste telefonienetwerk. Bij hem speelt eenvoudige koppelbaarheid van smartphone en laptop met het bedrijfsnetwerk een belangrijke rol.

Exertis heeft producten en systemen die het bellen binnen het bedrijfsnetwerk via de laptop mogelijk maken. Uiteraard kan de mobiele werknemer ook gebruikmaken van flexibele vaste en draadloze telefoontoestellen. Exertis biedt diverse professionele draadloze telefonieproducten en -systemen van Spectralink, Polycom, Panasonic, Mitel, Gigaset en Huawei.

Bel onze adviseurs voor een advies over geschikte oplossingen voor uw specifieke situatie.

Ons team van specialisten kan u helpen bij het uitzoeken van het juiste product. Bel ons.

+31 (0) 78 8800 720

Onze selectie basistoestellen

Onze selectie mediumtoestellen

Onze selectie executivetoestellen

Onze selectie geschikte headsets