Wachtwoord vergeten
Email

Virtual – de flexmedewerker

Voor de flexmedewerker die steeds op verschillende plekken moet kunnen werken, zijn flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en connectiviteit van belang.

Denk aan consultants, freelancers, flexwerkers, secretaresses en magazijnmedewerkers. Welke zakelijke communicatiemiddelen passen bij deze groep medewerkers? Exertis helpt u bij het antwoord op deze vraag. Exertis heeft een breed scala aan headsetoplossingen, telefonieoplossingen, displays, en audio- en videovergaderoplossingen voor de virtuele werknemer.

Lees verder

Headsets voor de flexmedewerker

Voor deze groep mensen heeft Plantronics eenvoudig integreerbare en gebruiksvriendelijke headsets. Headsets met een geweldige geluidskwaliteit, die eenvoudig draadloos gekoppeld kunnen worden aan verschillende werkomgevingen.

Voor consultants, freelancers en flexwerkers zijn headsets uit de SAVI400-serie met DECT-technologie uitermate geschikt. Daarmee profiteren gebruikers van extra functionaliteiten, de beste beveiliging en tot 90 meter draadloos bereik. De DECT-headsets zijn geschikt voor het werk, op kantoor en thuis.

De draadloze C565 DECT GAP-headset is de handsfreeoplossing voor koppeling met GAP-compatibele DECT-telefoons en DECT-bedrijfssystemen. Het bereik is maximaal 120 meter. De headset is ideaal voor lange telefonische vergaderingen en voor bellen tijdens het multitasken op kantoor, in een magazijn of thuis.

De Blackwire-serie biedt een breed scala aan bedrade headsets. Van eenvoudige plug-and-playmodellen met uitstekende geluidskwaliteit tot uiterst veelzijdige UC-modellen met Bluetooth voor draadloze koppeling met tablet en smartphone.

Wilt u weten welke headsets geschikt zijn voor de virtuele medewerkers van uw organisatie? Bel onze adviseurs voor meer informatie en advies.

Ons team van specialisten kan u helpen bij het uitzoeken van het juiste product. Bel ons.

+31 (0) 78 8800 720

Onze selectie geschikte headsets