Wachtwoord vergeten
Email

Communicatieoplossingen voor de kantoormedewerker

De veeleisende kantoormedewerker is gebaat bij gemak en goede beeld- en geluidskwaliteit. De werkgever bij duurzaamheid en lage kosten. Voor deze groep medewerkers heeft Exertis betaalbare oplossingen voor telefonie, telefonisch vergaderen, en voor visuele communicatie.

Headsets voor de kantoormedewerker

Plantronics heeft een keur aan betaalbare bedrade en draadloze headsets die geschikt zijn voor kantoormedewerkers. Gepatenteerde technologieën zorgen voor uitstekende geluids- en gesprekskwaliteit.

Lees verder

De Blackwire-serie van Plantronics bevat eenvoudige bedrade headsets met een uitstekende geluidskwaliteit.

De CS500-serie van Plantronics bevat draadloze DECT-headsets voor de koppeling met vaste telefoons, met een bereik van maximaal 100 meter. Het CS500-systeem biedt ook de mogelijkheid om met maximaal 3 extra headsets te vergaderen.

Voor de veeleisende kantoormedewerker heeft Plantronics draadloze vrijheid gecombineerd met optimaal gespreksbeheer via de pc, mobiele telefoon en bureautelefoon in één intelligent headsetsysteem: de SAVI 700-serie.

De headsetmogelijkheden voor de kantoormedewerker zijn eindeloos. De keuze hangt af van de eisen, wensen en uiteraard het budget. Lastig kiezen dus. Onze adviseurs zitten klaar om u de weg te wijzen in het veelzijdige Plantronics-assortiment.

Ons team van specialisten kan u helpen bij het uitzoeken van het juiste product. Bel ons.

+31 (0) 78 8800 720

Onze selectie geschikte headsets