Wachtwoord vergeten
Email

Communicatieoplossingen en audiovisuele oplossingen voor de mobiele werknemer

De mobiele werknemer is meestal onderweg, is gebaat bij gemak en wil op elke plek goed bereikbaar zijn. Wat betekent dat voor zijn communicatiemiddelen?

Voor salesmensen, pakketbezorgers, adviseurs, inkopers, magazijnmedewerkers, en alle andere mensen die onderweg uitstekend bereikbaar moeten zijn, heeft Exertis prachtige headsetoplossingen, telefonieoplossingen, en persoonlijke audio- en videovergaderoplossingen.

Headsets voor de mobiele medewerker

Exertis heeft voor de mobiele werknemer Voyager-headsets van Plantronics met diverse ruisonderdrukkingstechnologieën. Active noice cancelling (ANC-)technologie, neutraliseert achtergrondgeluiden in de auto en buiten door variërende frequenties tegengeluid. DSP-technologie (digital signal processing) zorgt voor een natuurlijker stemgeluid. DSP is meestal nodig omdat mobiele medewerkers ook via laptops, pc’s en tablets bellen buiten het mobiele netwerk om. Met DSP ontstaat geluidskwaliteit die de kwaliteit van gesprekken via vaste telefoons evenaart. Windsmart-technologie en waterbestendige nanotechnologie, spraakbesturing en slimme sensoren zorgen voor een ongeëvenaarde gesprekskwaliteit in lastige omstandigheden en voor ultiem gebruiksgemak.

Plantronics Voyager 5200

Ons team van specialisten kan u helpen bij het uitzoeken van het juiste product. Bel ons.

+31 (0) 78 8800 720

Onze selectie geschikte headsets