Wachtwoord vergeten
Email

Professionele communicatie

Wij helpen u bij het vinden van zakelijke communicatieoplossingen voor elke situatie en voor elk budget. Onze adviseurs weten alles van headsets, vaste en draadloze telefoons, en van audio- en videovergaderoplossingen. Bij Exertis vindt u een zeer uitgebreid assortiment voor alle mogelijke zakelijke communicatie. Of u nu een headset zoekt of een allesomvattende oplossing voor de communicatie binnen en buiten uw organisatie.

Onze adviseurs zitten klaar voor vragen en advies tijdens uw zoektocht. Bel ons.

Lees verder

We maken het u gemakkelijk met een beschrijving van ons assortiment per situatie, productgroep en merk. Elke situatie stelt andere eisen aan een oplossing. Een callcenter-medewerker heeft een ergonomische headset met goede ruisonderdrukking nodig, terwijl iemand die in een rustige omgeving werkt met een eenvoudiger type uit de voeten kan. De mobiele salesmanager moet overal prettig kunnen bellen en goed bereikbaar zijn. Voor hem of haar is connectiviteit belangrijk: communicatiemiddelen moeten eenvoudig te koppelen zijn met de carkit, laptop, thuiswerkplek en kantooromgeving.

Voor de kantooromgeving, auditoria en conferentiezalen heeft Exertis veel audio- en videovergadermogelijkheden. Zij bieden uitkomst voor alle soorten organisaties, ongeacht hun omvang en werkgebied. Exertis heeft het meest uitgebreide aanbod van oplossingen voor audio- en videovergaderen, die een levensechte vergaderervaring creëren.

Ons team van specialisten kan u helpen bij het uitzoeken van het juiste product. Bel ons.

+31 (0) 78 8800 720