Wachtwoord vergeten
Email

Communicatie- en audiovisuele oplossingen oplossingen voor de huddleroom

De huddleroom is de populaire benaming voor een efficiënte en flexibele vergaderruimte. Een aantrekkelijke ruimte met moderne vergadertechnologie, waarin een team gepland of ad hoc kan samenwerken, ook met collega’s aan de andere kant van de wereld.

Welke vergadercultuur en vergadersystemen uw organisatie ook hanteert; Exertis heeft voor elke huddleroom alle mogelijke producten en systemen voor communicatie, beeld en geluid om er een comfortabele, leuke en inspirerende vergaderplek van te maken. U kunt ook bij Exertis terecht voor de noodzakelijke bekabeling en netwerkproducten.

In Exertis’ superbrede assortiment voor huddlerooms spelen kwaliteit, gemak en connectiviteit de hoofdrol. U kunt oplossingen vinden voor uw Skype for Business-omgeving en elke andere mainstream digitale vergaderomgeving. Veel vergaderoplossingen hebben Bluetooth-technologie voor de draadloze koppeling van smartphones en tablets.

Lees verder

Displays en audiovisuele middelen voor de huddleroom

Om van de huddleroom een inspirerende en prettige vergaderruimte te maken heeft Exertis diverse audiovisuele oplossingen. Innovatieve displays eventueel voorzien van touchtechnologie, van de merken Panasonic en InFocus. De beste PTZ-camera’s van Panasonic, Lumens en Vaddio, die gecombineerd kunnen worden met videovergadersystemen. En audiosystemen van ClearOne en Revolabs voor uitmuntende geluidskwaliteit en goede microfoons.

Ophangsystemen van Vogel’s en goede bekabeling van ons huismerk maken het Exertis-aanbod voor de huddleroom compleet.

Onze adviseurs zitten klaar voor hulp bij de inrichting van de huddleroom(s) in uw organisatie.
Bel ze voor meer informatie en gericht advies.

Ons team van specialisten kan u helpen bij het uitzoeken van het juiste product. Bel ons.

+31 (0) 78 8800 730